LJUBAVNIK ME UCENJUJE, PRETI DA ĆE SVE OTKRITI SUPRUGU: Zahteva mi 1 STVAR
Ilustracija, Foto: Profimedia

poŽalila se

LJUBAVNIK ME UCENJUJE, PRETI DA ĆE SVE OTKRITI SUPRUGU: Zahteva mi 1 STVAR

Znala je da je to pogrešno i pokušala je nekoliko puta prekinuti s njim, ali seks im je neverovatan i uvek mu se vraćala

Objavljeno: 17:30h

Moj ljubavnik me ucenjuje. Kaže da će sve ispričati mom suprugu, ako mu ne dam novac koji želi. Imam 48, a moj suprug 50 godina i u braku smo već 20 godina. Iako je većina braka bila dobra, imamo problema poslednjih nekoliko godina. Osećam da me suprug uzima zdravo za gotovo i da sam više poput njegove majke, nego njegove žene - napisala je jedna žena za The Sun.

Pre dve godine jedan stari prijatelj s fakulteta joj se javio preko društvenih mreža i počeli su se viđati. Počeo je da je zavodi i uskoro su započeli aferu, iako su oboje u braku. Znala je da je to pogrešno i pokušala je nekoliko puta prekinuti s njim, ali seks im je neverovatan i uvek mu se vraćala.

- Tada su stvari krenule mračnije. Moj ljubavnik nije finansijski u dobrom položaju, dok mi imamo dosta novca. Počeo me tražiti da mu posudim novac, prvo male svote, ali sada sve veće. Rekla sam mu da se ne osećam ugodno raditi ovo iza suprugovih leđa, ali naterao me. Već sam mu dala 15.000 funti, ali on stalno traži sve više i rekao je da će sve reći mom suprugu ako odbijem. Sada se osećam zarobljeno i tanksiozno - nastavila je

- On je vas zaveo, veoma je manipulativan i opasan. Čini se da nema empatije niti savesti. Ako nastavite vašu vezu, stvari će se samo pogoršati. Zapamtite, i on je oženjen pa ima izgubiti jednako kao i vi. Budite čvrsti i recite mu da je afera gotova. Razmislite o tome da priznate sve svom mužu. Ako zna istinu, vaš će ljubavnik izgubiti moć koju ima nad vama - odgovorila joj je Deidre.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.