KADA SE*S SA LJUBAVNICOM POĐE PO ZLU: "Nastavila mi je slati poruke, pa je usledio PAKAO"
Ilustracija, Foto: Printscreen

POŽALIO SE

KADA SE*S SA LJUBAVNICOM POĐE PO ZLU: "Nastavila mi je slati poruke, pa je usledio PAKAO"

Uvek bi se nalazili i imali seks te je sve bilo u redu dok se njen dečko nije vratio u Veliku Britaniju

Objavljeno:

Imao sam neverovatan seks sa ženom s kojom sam radio, ali pakao je počeo kad je njen dečko to saznao. Ja imam 47, a moja bivša kolegica ima 45 godina. Uvek smo imali vrlo koketan odnos, iako sam bio oženjen, no razveo sam se pre šest godina - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Kada se razveo, pozvao ju je na piće i tada je krenula njihova veza. Uvek bi se nalazili i imali seksualne odnose te je sve bilo u redu dok se njen dečko nije vratio u Veliku Britaniju. Nastavili su se viđati, ali on je otkrio istinu i poludeo.

. - Moja ljubavnica rekla mu je da je naša veza gotova, ali nije ju hteo slušati. Nakon toga naši su sastanci prestali, ali nastavila mi je slati poruke. U njenoj poslednjoj poruci objašnjeno je da ostaje s partnerom i pokušava spasiti njihovu vezu. Glava mi govori da je zaboravim, ali srce mi govori da pričekam, u slučaju da se predomisli - nastavio je.

- Možda ćete čekati jako dugo. Mala je šansa da će vas doći potražiti ako ne uspe spasiti vezu. Najbolje je da je zaboravite. Potražite načine da proširite svoj društveni život i steknete nova prijateljstva. Uključite se u aktivnosti koje vas zanimaju i biće verovatnije da ćete upoznati nekoga posebnog s kim se možete povezati - odgovorila mu je Deidre.

(Espreso/ The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.