VEZAO ME JE I UVEO U SPAVAĆU: Tamo nas je sačekala ONA, bilo je to NAJUZBUDLJIVIJE iskustvo!
Ilustracija, Foto: Profimedia

priznala

VEZAO ME JE I UVEO U SPAVAĆU: Tamo nas je sačekala ONA, bilo je to NAJUZBUDLJIVIJE iskustvo!

Posle izvesnog vremena smo preko sajta za upoznavanje upoznali devojku koja nam se oboma svidela, i s kojom smo vodili ljubav nekoliko puta

Objavljeno: 12:15h

Kada je svom dečku rekla koja je njena najveća seksualna fantazija, Fibi (40) nije ni slutila kakvo iznenađenje je čeka.

– Dok sam bila u braku, vođenje ljubavi se svodilo na misionarsku pozu, i sve je bilo u “vanila stilu” bez ikakvog eksperimentisanja. Međutim, sa sadašnjim dečkom sam konačno našla zajednički jezik i mogu s njim slobodno da razgovaram o svojim maštarijama – objašnjava ona.

– Kada sam mu rekla da su me uvek interesovale žene, ali da nisam nikada imala hrabrsti da to sprovedem u stvarnosti, on me je ohrabrio da ispunim svoju želju. Nisam bila spremna da se sama viđam s nekom ženom, i odlučili smo da potražimo devojku s kojom bismo imali trojku – kaže Fibi i nastavlja:

– Posle izvesnog vremena smo preko sajta za upoznavanje upoznali devojku koja nam se oboma svidela, i s kojom smo vodili ljubav nekoliko puta. Tada sam se ohrabrila i rekla dečku koja je moja velika fantazija!

Trojka
foto: Profimedia

– Uvek sam maštala o tome da mi budu vezane ruke i da ja sa strane posmatram njega kako vodi ljubav s drugom ženom! Želela sam da budem vezana jer je to neverovatno uzbudljivo, ali i da sprečim sebe da se pridružim akciji, što bih sigurno uradila sa slobodnim rukama – iskrena je Fibi.

– Sačekao je moj rođendan i obećao mi je specijalan poklon. Vezao mi je ruke, skinuo odeću s mene, i uveo me je u spavaću sobu gde nas je čekala naša partnerka. Njih dvoje su potom vodili ljubav a ja sam sve posmatrala. Bilo je to najluđe i najuzbudljivije iskustvo u mom životu – napominje žena.

– Iako je u krevetu sve prštalo, nisam bila nimalo ljubomorna. Čak i ako je postojala ljubomora, ona se nije odnosila na to da on nju želi više od mene, već prosto na to da ja želim da im se pridružim – priznaje Fibi i dodaje da je njena ultimativna fantazija da vezana posmatra dečka kako vodi ljubav s dve žene.

(Espreso/ Daily star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.