TOKOM SE*SA MUŠKARCI ŽELE SAMO OVE 3 STVARI: Vrlo je bitno da ih usvojite
Zavođenje, Foto: Profimedia

trikovi

TOKOM SE*SA MUŠKARCI ŽELE SAMO OVE 3 STVARI: Vrlo je bitno da ih usvojite

Ionako već ležite jedno do drugoga pa ti je valjda jasno da si mu seksi. Krajnje je vreme da se koncentriraš na zaista važne stvari...

Objavljeno:

Upravo je zato važno pronaći seksualnog partnera koji deli iste sklonosti i gde je međusobno poštovanje na prvom mestu. Ipak, postoje tri stvari koje vole svi muškarci. U nastavku ćemo ti otkriti o čemu se radi.

Otvorenost

S jedne strane, ovde se radi o komunikaciji. Muškarci takođe žele da izraziš svoje želje i sklonosti kako biste zajedno mogli potpuno uživati u svojoj požudi. S druge strane, radi se i o otvorenosti prema novom i nepoznatom. Ovde se ne radi o prekoračenju vlastitih granica i to treba biti vrlo jasno. Međutim, zašto jednostavno ne odgovoriš na predlog ili zahev svog seksualnog partnera i isprobaš ga, pod uslovom da ti to ne uzrokuje emocionalnu ili tešku telesnu bol? Nakon toga još uvek možeš sama odlučiti kako ti je bilo... možda te čeka poneko iznenađenje.

Autentičnost

Autentičnost je neizmerno važna, a muškarci jako cene kad se ne pretvaraš, odnosno kad si onakva kakva zaista jesi. Dobra si onakva kakva jesi i tvoj seksualni partner će to ceniti. Ako ćeš se pretvarati i glumatati, to može imati negativan uticaj na tvoj seksualni život.

Pozitivan osećaj prema telu

Lakše je reći nego učiniti? U svakom slučaju, ipak, trebaš biti svesna da muškarci cene određenu dozu samopouzdanja i da ponekad nije zabavno tražiti pogreške u sebi celo vreme i izražavati ih. Ionako već ležite jedno do drugoga pa ti je valjda jasno da si mu seksi. Krajnje je vreme da se koncentriraš na zaista važne stvari...

Bonus video:

02:56

PSIHIJATAR JOVAN MARIĆ O SEKSUALNOM ODNOSU: Primarno je UŽIVANJE, evo šta treba da stoji u PRIRUČNIKU za seks!

(Espreso/Miss7.24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.