IZA LEĐA MI JE BILA SA TROJICOM: Ceo život bio uveren da je JEDINI, a onda saznao ŠOKANTNU istinu
Foto: Profimedia

NEVOLJE U RAJU

IZA LEĐA MI JE BILA SA TROJICOM: Ceo život bio uveren da je JEDINI, a onda saznao ŠOKANTNU istinu

Sve se promenilo pre dva meseca kada nam je došao majstor da postavi kuhinju. On ima oko 30 godina i sjajno izgleda. Ni ja ne izgledam loše za svoje godine, ali ne idem u teretanu kao on

Objavljeno:

Posle skoro dve decenije braka, jedan Englez je otkrio šta mu supruga radi iza leđa, i to ga je, kako kaže, zabolelo više od preljube.

– Ja imam 50, a moja supruga 47 godina. U braku smo 19 godina i do pre nekoliko nedelja sam mislio da nam je veza odlična, kao i naš seksualni život – priča on i nastavlja:

– Sve se promenilo pre dva meseca kada nam je došao majstor da postavi kuhinju. On ima oko 30 godina i sjajno izgleda. Ni ja ne izgledam loše za svoje godine, ali ne idem u teretanu kao on.

– Moja supruga je jasno pokazala koliko joj se majstor sviđa. Stalno mu se smeškala i otvoreno flertovala sa njim. Nekoliko puta sam je uhvatio kako otvoreno zuri u njegovu pozadinu. Ništa se (pretpostavljam) nije dogodilo među njima, ali nakon toga se moja žena promenila – objašnjava muškarac.

– Potom sam doživeo još veći šok kad a sam slučajno na njenom tabletu otkrio da ona nekoliko meseci posećuje sajtove za upoznavanje. Da stvari budu još gore, pronašao sam poruke koje razmenjivala sa trojicom muškaraca, i svi su bili mnogo mlađi od nje! Poruke su bile eksplicitne i niuje mi bilo dobro dok sam ih čitao – priznaje Britanac.

– Ovo je, u stvari, gore od prave prevare. Ona aktivno traži druge muškarce za seks! Zbog toga se osećam kao da nisam dovoljno dobar. Oduvek sam joj pružao podršku u svemu i zato se sada osećam povređeno i tužno – iskren je on.

– Iako mislim da se moja supruga još nije zaista našla s nekim zbog vođenja ljubavi, pretpostavljam da je to samo pitanje vremena. Ona je nedavno promenila posao, i sada dosta putuje, što joj omogućava da se potajno vidi s nekim od svojih “momaka”. Volim je i želim da rešim ovo, ali ne znam kako. Ako se sučim sa njom, bojim se da će me ostaviti – zaključio je Englez.

(Espreso/ The sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.