CAKA KOJA ĆE VAM SKRATITI MUKE: Metod od 2 sekunde za brže sušenje veša!
Veš, Foto: Profimedia

savet

CAKA KOJA ĆE VAM SKRATITI MUKE: Metod od 2 sekunde za brže sušenje veša!

Jedan od saveta koji je naišao na oduševljenje jeste brži način za sušenje veša, trik oduuzima dve sekunde a daje neverovatne rezultate

Objavljeno:

Kad god vam se učini da vas sa svih strana spopadaju trikovi za lakši život u kući, setite se naših reči da bi neki od njih zaista mogao da vam promeni život.

Jedan od takvih saveta mogao bi biti onaj koji se odnosi na pranje i sušenje veša jer stižu jesenje kiše, a odmah potom dolazi zima duga i hladna.

Australijanka Šenon Laš, ekspertkinja u kućnim poslovima, više puta je uspela da pomogne ljudima širom sveta svojim neobičnim i dovitljivim savetima u vezi s običnim kućnim poslovima.

Jedan od saveta koji je naišao na oduševljenje jeste brži način za sušenje veša, trik oduuzima dve sekunde a daje neverovatne rezultate.

Šenon je za „Newscorp“ rekla da je čula da žene veruju u mit da će upotreba veće količine deterdženta značiti čistiju odeću – ali ona tvrdi da to uopšte nije istina.

Ljudi često zbog „previše čistih“ peškira dobijaju osip i iritaciju na koži, a razlog tome jeste višak praška koji se zalepi za tkaninu, a potom se ona u kontaktu sa kožom zagreje i iritira je.

Zato peškiri iz mašine izlaze mekani i lepi, ali već sutradan bivaju grubi poput šmirgle. Zbog toga Laš savetuje da se prilikom upotrebe deterdženta vodite pravilom – manje je više.

U mašinu za veš s prednje strane dovoljno je da stavite tek osminu preporučene količine praška ili tečnosti. One koje se pune odozgo zahtevaju četvrtinu te količine.

Što se tiče trika za brže sušenje, Šenon objašnjava da je najefikasnija metoda da u mašinu punu mokrog veša stavite suv peškir – koji je prethodno opran pravilnom metodom o kojoj je na početku teksta govorila.

Ona tvrdi da će se tako mokra odeća osušiti tri puta brže.

Bonus video:

01:44

RUČAK U RERNI, VEŠ U MAŠINI, DECA OKO VRATA! Balkanci NE VOLE kad žena zarađuje više od njih! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / 24 sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.