VIDELA JE KOMŠIJE KAKO VODE LJUBAV, A KADA JE KRENULA DA IH SNIMA, DEVOJKA JE URADILA OVO: Šok PRIZOR!
Ilustracija, Foto: Profimedia

hit

VIDELA JE KOMŠIJE KAKO VODE LJUBAV, A KADA JE KRENULA DA IH SNIMA, DEVOJKA JE URADILA OVO: Šok PRIZOR!

Prizor ju je veoma zainteresovao

Objavljeno:

Jedna Britanka je sedela na terasi ispijajući kafu i gledajući u svoj telefon, kada je na istom spratu ugledala par kako vodi ljubav kod prozora.

Kako je znala momka i devojku samo iz viđenja, prizor ju je veoma zainteresovao, pa je odlučila da ih pozdravi.

– Stajala sam tako na terasi i pokušala da ih snimam telefonom sve dok mi komšinica nije mahnula. Za mene je to bio znak da hoće da im se pridružim. U vreme pandemije i nedostatka izlazaka i provoda, priznajem da me je taj trenutak uzubudio i otišla sam im na vrata – objašnjava ona.

Seks
foto: Profimedia

– Vrata mi je otvorio komšija gledajući me zbunjeno, a onda sam ušla u njihovu sobu i započeli smo akciju. Međutim, momak se zbog nečega iznervirao i otišao u drugu sobu, a komšinica mi je rekla da je vreme da krenem.

Seks
foto: Profimedia

– Shvatila je i da sam ih snimala jer sam držala telefon u ruci sve vreme, pa me je zamolila da obrišem snimak. Onda je došao momak na vrata i besno mi je rekao da ih više nikad ne uznemiravam. To nisam očekivala. Komšinica mi je takođe naglasila da je njen dečko pod velikim stresom, pa sam ja otišla u svoj stan – objašnjava ona i nastavlja:

– Čim sam im otišla na vrata, znači da sam dugo sama. Do sada sam svašta priobala u krevetu, ali sam sa njima želela da nastavim da eksperimentišem – završila je svoju priču.

Bonus video:

04:50

NOVINARI ESPRESA UZELI PUŠKE U RUKE I PUCALI JEDNI U DRUGE! Probali smo AIRSOFT, najnoviju HIT IGRU! (VIDEO)

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.