ŽENA JE ZATRAŽILA OD MENE DA JOJ RADIM 1 STVAR TOKOM ODNOSA: Zbog toga je sada maksimalno IZBEGAVAM!
Ilustracija, Foto: Profimedia

NE ŽELIM TO DA RADIM

ŽENA JE ZATRAŽILA OD MENE DA JOJ RADIM 1 STVAR TOKOM ODNOSA: Zbog toga je sada maksimalno IZBEGAVAM!

Pokušao sam da to da ispoštujem, ali stvar je u tome da ja to zapravo ne želim da radim

Objavljeno:

Moja žena i ja smo zajedno 19 godina. U poslednje dve godine počela je da traži od mene da joj ljubim stopala dok imamo odnose – započeo je svoju priču jedan Britanac.

– Pokušao sam da to da ispoštujem, ali stvar je u tome da ja to zapravo ne želim da radim. Nije u pitanju to da me je sramota, samo ne želim to. Takve stvari me ne privlače.

Seks
foto: Profimedia

– Trudio sam se da ne razmišljam mnogo o tome, ali ona mi to sve češće spominje. Pokušao sam da budem otvoren i da joj ljubim stopala. Bilo je divno videti koliko je zadovoljna zbog toga i drago mi je što sam je na trenutak učinio srećnom. Ali, da li je to želim? Ne – objašnjava on i nastavlja:

– Sve ovo je dovelo do toga da je ja sada maksimalno izbegavam. Pokušali smo nekoliko puta, svašta smo isprobali, ali stopala da joj ljubim, to jednostavno ne mogu. Počinjem da se znojim. Meni to nije prijatno.

seks
foto: Profimedia

– Tražio sam da razgovaramo o tome, ali ona mi i dalje traži jednu istu stvar. Kaže da joj je teško da shvati zašto ja to ne želim. Čak je u naletu besa rekla da će joj pravi muškarac ispuniti sve želje i da to neće biti problem. Pitam se šta nije u redu sa mnom i u čemu grešim? – završio je svoju priču prilično zabrinut.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/slate.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.