MUŽ ME JE PREVARIO SA 8 ŽENA I ZAKLEO SE DA VIŠE TO NEĆE RADITI: Onda su mi OVE 2 reči slomile srce!
Foto: Profimedia

tuga

MUŽ ME JE PREVARIO SA 8 ŽENA I ZAKLEO SE DA VIŠE TO NEĆE RADITI: Onda su mi OVE 2 reči slomile srce!

Ona kaže da ju je najviše zabolela emocionalna prevara

Objavljeno:

Jedna Britanka je svom suprugu oprostila nekoliko prevara, ali ju je njegovo poslednje neverstvo načisto dotuklo.

– Ja imam 37, a moj muž 39 godina. U braku smo šest godina i imamo dvoje dece. Problemi su počeli odmah posle venčanja, kada sam saznala da se on redovno viđao sa prostitutkama – priča ona i nastavlja:

– Nije se čak ni trudio da sakrije svoje tragove, i na zajedničkom kompjuteru sam našla poruke koje je razmenjivao na sajtovima za poslvnu pratnju. Pobesnela sam i uzela njegov telefon dok se tuširao i pronašla poruku: Sledeći put ponesi kondome!

– Kada sam se suočila sa njim on me je preklinjao da mu oprostim, i tvrdio je da se sa tim ženama (izbrojala sam da ih je bilo četiri) samo dopisivao, i da nije bilo seksa. Naravno da mu nisam poverovala, ali ipak sam odlučila da mu oprostim i dam priliku da se iskupi – objašnjava žena.

– Jedno vreme se primirio, bar je to meni tako delovalo, a onda se naša ćerka razbolela i zamolila sam ga da ostane kod kuće sa njom, jer ja sam imala važan sastanak. Gunđao je zbog toga. ali je ipak pristao. Dok sam izlazila napolje, dobila sam poruku: Izvini dušo, ništa od ručka danas. Očigledno je pogrešio broj. Uletela sam unutra i pokazala mu poruku i on je pocrveneo kao bulka. Otela sam mu mobilni iz ruke i nije mi bilo dobro kada sam pročitala poruke njegove ljubavnice – iskrena je Engleskinja.

– Od fizičke, mnogo više me je zabolela emocionalna prevara. Ispostavilo se da je on sa tom ženom pričao o našem privatnom životu, pa čak i o dugu prema banci. Ipak, najgore od svega je što je nju pitao za savet o svemu, a kada joj je opisao koliko su trenutno zategnuti odnosi između nas dvoje, i koliko to njemu smeta, ona mu je poslala poruku: Razvedi se! Te dve reči su mi slomile srce – tvrdi ona.

– Proverila sam ostale poruke i otkrila sam da je komunicirao i sa bar tri prostitutke. Plakao je kao kiša i ponavljao da nije želeo da me povredi. Iako želim da dam šansu našem braku, osećam se kao najveća budala jer trpim njuegove preljube. Takođe, nisam sigurna da ikada njega mogu da nateram da bude veran – zaključila je Britanka.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.