O OVIM STVARIMA MUŠKARCI ĆUTE KAO ZALIVENI SVOJIM ŽENAMA: Spisak će vas iznenaditi
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

O OVIM STVARIMA MUŠKARCI ĆUTE KAO ZALIVENI SVOJIM ŽENAMA: Spisak će vas iznenaditi

Momcima je jako važno ostaviti dobar muževan dojam u ženskim očima pa im je teško priznati da nešto ne mogu ili ne znaju. Takođe, ponekad vole gledati filmove koje uglavnom gledaju žene, jer ih to opušta

Objavljeno: 11:17h

1. Privlače nas samouverene žene

Samopouzdanje je jako privlačno pa će momci često radije biti s manje atraktivnom ženom koja pršti samopouzdanjem i harizmom, nego sa onom koja je po nekim merilima - savršenog izgleda, ali je nesigurna u sebe i pomalo bezlična.

2. Da, važno nam je i kako izgledate

Tu se ne mora raditi o odeći i modnim dodacima koji su u trendu, već više o negovanom, ženstvenom izgledu.

Muškarci u većini slučajeva vole eleganciju kod žena, sviđa im se daleko više od pomalo vulgarnog stila gde žena pokazuje previše i time ubija čaroliju otkrivanja tela.

3. Ne znamo kako nešto napraviti

Momcima je jako važno ostaviti dobar muževan dojam u ženskim očima pa im je teško priznati da nešto ne mogu ili ne znaju. Smatraju kako uvek moraju biti snažni, pametni i sposobni rešavati probleme.

Zato često nešto počnu iako nisu sigurni kako će to privesti kraju.

4. Zamršena ženska pitanja nas zbunjuju

Žene znaju postavljati pitanja tipa: 'Jesam li debela?' dok u isto vreme imaju pomalo tužan izraz lica i prodorno gledaju muškarca u oči. Momke to može zbuniti, jer znaju, ako su iskreni, mogli bi nastradati, a ukoliko nisu - onda su neiskreni prema ženi koju vole.

Ponekad, za mir u kući, primetiće da ju haljina čini debljom, ali će to zadržati za sebe. Radije će joj uputiti kompliment verujući da ona to i očekuje.

5. Ne možemo to priuštiti

Muškarci se konstantno takmiče- upoređuju se sa muškarcima u okruženju i nikako ne vole priznati poraz. Zbog toga im je teško priznati ženi da joj nešto ne mogu priuštiti. Ali žena kojoj je iskreno stalo do njega, to mu neće zameriti. Zato momci, opustite se!

6. Ponekad smo ljubomorni

Iako će to teško otvoreno pokazati ili, ne daj Bože, priznati - muškarci znaju biti ljubomorni kad vide svoju ženu kako priča s drugim muškarcem i pritom se smeška. To ih može izjedati iznutra.

7. Sviđa nam se vaša prijateljica ili sestra

Imajte na umu ovo - ako vi mislite da imate jako zgodnu prijateljicu ili sestru, budite sigurne da to neće promaknuti ni vašem muškarcu. Ali to sigurno neće nikad priznati, opet kako sebi ne bi bespotrebno zakomplikovali život.

8. I mi volimo komplimente

Iako je nekako zastupljeno mišljenje da su muškarci ti koji trebaju ženu obasipati komplimentima, nije velika tajna da ih i oni vole čuti iz ženskih usta - ipak su i oni emotivna bića.

Potrebni su im dokazi ljubavi, male reči i geste kojima im otkrivate svoje emocije, ali i primećujete ono dobro na njima.

9. Stalo nam je do urednih noktiju

Znaju da žene vole videti kako muškarac vodi brigu o sebi, uredan je, čist, a nokti mu izgledaju savršeno, bez nekih ostataka pod njima.

10. Uživamo ponekad u 'ženskim' filmovima

Momci ponekad vole gledati TV emisije, serije i filmove koje uglavnom gledaju žene, jer ih to opušta. Ali mnogi to nikad ne bi otvoreno priznali ili se time hvalili prijateljima - uvereni su da bi ih to moglo činiti manje muževnima.

11. Znamo osećati strahove

Mnogi muškarci smatraju kako kao 'jači pol' ne bi trebao govoriti o svojim strahovima, ali to je daleko od istine - to nije slabost. Svi imaju neke strahove, fobije i nesigurnosti.

12. Dobri smo u skrivanju emocija

I muškarce može obuzeti tuga i suze im se pojaviti u očima kad gledaju neki tužan film, ne događa se to smo ženama. Ali, oni su u stanju brzo sakriti emocije i čak prokomentarisati da su to sve gluposti.

13. Ne napuštamo žene bez razloga

Ako je muškarac iskreno zaljubljen u ženu i stalo mu je do nje, nikad je neće ostaviti bez nekog dobrog razloga, niti će mu to biti lako napraviti, prenosi Atma.

(Espreso/ 24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.