OD SIROMAŠNE STUDENTKINJE, DO SE*SI PROMOTERKE ONLY FANS-A: Ovo lice nećete tek tako zaboraviti (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

transformacija

OD SIROMAŠNE STUDENTKINJE, DO SE*SI PROMOTERKE ONLY FANS-A: Ovo lice nećete tek tako zaboraviti (FOTO)

Siromaštvo joj je stvaralo veliki stres i probleme, pa su ona i dečko došli na ideju kako jednostavno i brzo doći do velike svote novca

Objavljeno: 12:01h

Camila Elle ima 21 godinu i studenkinja je hemije i psihologije. Jedva je spajala kraj s krajem na prvoj godini studija, a bilo je upitno i hoće li moći platiti školarinu za nastavak obrazovanja. Siromaštvo joj je stvaralo veliki stres i probleme, pa su ona i dečko došli na ideju kako jednostavno i brzo doći do velike svote novca.

Registriovala se na stranicu za odrasle, OnlyFans, i počela objavljivati provokativne fotografije, ali i njihove snimke seksa! Ovaj par s Floride počeo se snimati u studentskoj sobi, objavili su sadržaj na internet, a danas mesečno zarađuju oko 109 000 funti, prenosi Daily Star. Za medije su otkrili da put do bogatstva nije bio jednostavan, ne zbog opisa posla već zbog osuda, kritika, pa čak i pretnji smrću koje su dobivali od okoline. "Muškarci su me proganjali, maltretirali, banke su mi radile probleme i zatvarale račune, odbijali su nam i stambene zahteve... Sve zbog posla koji radimo", priča Camila i dodaje da sve rade zajedno. "Ako on nije u sceni, onda je iza kamere. Bavi se marketingom i društvenim mrežama, dogovara saradnje..."

Najgora situacija koju je doživela je zlostavljanje i pretnje silovanjem od strane komšija. Uprkos tome, kaže kako ne žali zbog izbora karijere, baš naprotiv - srećni su što sebi može priuštiti bezbrižno studiranje, ali i neke druge luksuzne stvari.

(Espreso/ 24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.