U TOKU ODNOSA, ONA 4 PUTA DOŽIVI VRHUNAC: Ono što mi traži da joj UJUTRU radim me UBIJA!
Devojka, ilustracija, Foto: Profimedia

ne zna šta će

U TOKU ODNOSA, ONA 4 PUTA DOŽIVI VRHUNAC: Ono što mi traži da joj UJUTRU radim me UBIJA!

Sada se pita da li je došlo vreme sve da joj kaže

Objavljeno:

– Počeo sam da se viđam sa devojkom pre nekoliko meseci i među nama je postojala neverovatna hemija još od prvog dana – započeo je svoju priču jedan Britanac i nastavio:

– Kad smo počeli da vodimo ljubav, stvari su postale divlje. Uvek sam imao snažnu želju za odnosima, pa čak i sa muškarcima, ali je ova devojka napaljena 24 sata. U početku sam mislio da će to samo kratko trajati, ali nakon što mi je tražila da vodimo ljubav svako jutro ili barem jednom dnevno, samo sam hteo da dremnem.

– Isprobao sam određene suptilne strategije, kao što je da joj pružim više orgazma u jednoj sesiji, a u poslednje vreme doživljava više od 4 orgazma tokom jednog seksa. Međutim, njena želja za odnosima se još više povećala – objašnjava on i nastavlja:

– Nekada sam, kao muškarac sa natprosečnim nagonom doživeo frustraciju što sam bio napaljen, a odbijen, pa nikada nisam želeo da učinim da se moja devojka tako oseća. Takođe smatram da bi veze trebalo da budu vezane za reciprocitet, a ona radi milion drugih stvari za mene samo zato jer zna da su mi važne, pa osećam moralnu obavezu da joj uzvratim čak i ako sam umoran.

Seks
foto: Profimedia

– Nisam siguran da li bi trebalo da joj kažem za ovaj problem ili da joj dam malo više vremena. Ako odlučim da joj kažem za sve, nisam siguran kako to da uradim. Sigurno ne bih želeo da misli da nešto nije u redu sa njom ili da ne uživam u intimnosti sa njom.

– Ja sam prilično elokventan momak, ali ovo je problem za koji nikada nisam mislio da ću ga imati, pa ne znam kako treba da se ponašam – završio je svoju priču.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.