SA OVIM TIPOM MUŠKARCA ŽENE NAJČEŠĆE DOŽIVLJAVAJU ORGAZME: Da li ste taj srećnik?
Foto: Profimedia

POZNATO

SA OVIM TIPOM MUŠKARCA ŽENE NAJČEŠĆE DOŽIVLJAVAJU ORGAZME: Da li ste taj srećnik?

Veliko istraživanje temeljeno na heteroseksualnim ženama koje se nalaze u stabilnim vezama s trajanjem dužim od šest meseci pokazalo je koji se činioci povezuju s većom verovatnošću orgazma s partnerom

Objavljeno:

Velik je broj faktora koji utiču na to hoće li žena doživeti orgazam ili ne - od osećaja opuštenosti u vlastitom telu, ljubavničkim veštinama partnera do same veličine njegova "alata", ali postoje i neki drugi fizički atributi koji mogu predvideti hoće li joj se "posrećiti s njim".

Veliko istraživanje temeljeno na heteroseksualnim ženama koje se nalaze u stabilnim vezama s trajanjem dužim od šest meseci pokazalo je koji se činioci povezuju s većom verovatnošću orgazma s partnerom.

Od psiholoških ističu se dva najvažnija - njegovo samopouzdanje i visina prihoda. Psiholozi to objašnjavaju kroz prizmu tzv. alfa muškarca, pa žene tako nesvesno muškarce s većim primanjima od njih samih, ali i visokog samopouzdanja, doživljavaju kao muževne i poželjne.

Osim toga, orgazam je u snažnoj korelaciji s time koliko je sam muškarac fizički privlačan partnerki, a na veliko iznenađenje i s jednim fizičkim atributom - širinom njegovih ramena.

Ramena kao ključ polne moći?

Iako zvuči pomalo bizarno, i nije baš tako - objašnjavaju stručnjaci. Naime, širina ramena povezuje se s višim nivoom testosterona i biološke predodređenosti.

Za one koje nisu rođeni s genetskom predispozicijom za šira ramena vežbanje je svakako dobra ideja, savetuju stručnjaci.

(Espreso, 24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.