ZBOGOM ALERGIJAMA: Svaka kuća ima ova DVA sastojka, a da li ste svesni njihove MOĆI?
Foto: Profimedia

konačno

ZBOGOM ALERGIJAMA: Svaka kuća ima ova DVA sastojka, a da li ste svesni njihove MOĆI?

Smesu dobro promešajte drvenom ili plastičnom kašikom. Teglu držite dobro zatvorenu u frižideru, najduže sedam dana, savetuju stručnjaci. Sok sa medom se pije tri puta dnevno. Uzima se po jedna kašika pola sata pre jela

Objavljeno:

Problem sa alergijama je česta pojava koja se najčešće nalazi kod osoba sa slabim imunitetom. I obično je neophodno uzimati lekove.

Međutim, organizam, nakon nekog perioda, stekne imunitet na određeni lek. U tom slučaju se preporučuju prirodni preparati.

Sredstva prirodnog porekla kod svih tipova alergija u praksi mogu da izazovu brojne pozitivne efekte manjeg ili većeg značaja.

Iscedite bistar sok od svežeg lišća i korena celera. Sipajte sok u teglu i dodajte isto toliko meda, koliko ima soka.

Smesu dobro promešajte drvenom ili plastičnom kašikom. Teglu držite dobro zatvorenu u frižideru, najduže sedam dana, savetuju stručnjaci. Sok sa medom se pije tri puta dnevno. Uzima se po jedna kašika pola sata pre jela.

Pijte ga svakodnevno, od aprila i tokom cele sezone cvetanja ambrozije, u periodu od jula do kraja septembra i spasićete se neprijatnih simptoma kao što su: kijavica, curenje iz nosa, svrab, suzenje očiju i gušenje u grudima. Ovaj narodni recept odlično čisti organizam i delotvoran je i za druge vrste alergija.

(Espreso/ Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.