SA DEČKOM VODIM LJUBAV SVAKI DAN I UVEK JE DIVLJE: Ali 1 STVAR me posebno izluđuje, to OBOŽAVAM!
Seks, ilustracija, Foto: Profimedia

iskrena

SA DEČKOM VODIM LJUBAV SVAKI DAN I UVEK JE DIVLJE: Ali 1 STVAR me posebno izluđuje, to OBOŽAVAM!

Uprkos tome, ona ima problem za koji ne može da pronađe rešenje...

Objavljeno: 17:07h

Jedna Britanka je ispričala kako joj je svaki dečko sa kojim je vodila ljubav rekao da je odlična u krevetu, ali ipak postoji jedan problem.

– Ja sam žena od 28 godina i izgubila sam nevinost pre više od deset godina, ali još uvek nisam rešila ovo pitanje, uprkos tome što sam pokušala apsolutno sve – započela je ona.

– Sva moja četiri momka bila su pažljiva u krevetu, ali ja sam sa svakim lažirala orgazam. Znam da to nije u redu i verovatno je samo pogoršalo stvari, ali nisam želela da se oni osećaju loše.

– Sada sam upoznala nekoga ko zaista želi da sve pokuša sa mnom. Ima 31 godinu i zasita bih volela da imam pravi odnos sa njim – i unutar i izvan spavaće sobe. Moj prvi dečko, sa kojim sam izgubila nevinost, bio mi je drag. Prvi put kad sam vodila ljubav sa njim, nije sve išlo sjajno – zapravo, bilo je gotovo i pre nego što je počelo.

– Pokušali smo sa mnogo različitih poza, ali nisam ni stigla blizu orgazma. Sa svoja sledeća dva momka sam isto probala mnogo poza, kao i različitih mesta, ali jedina stvar koja mi je donela neko uživanje, bila je misionarska pozicija. Tada bih osećala zadovoljstvo desetak sekundi, ali sigurno ni blizu intenzivnog iskustva koje znam da orgazam donosi.

– Mislim da radim sve što bi trebalo. Uvek imamo predigru, pravilno se uzbudim kad imamo odnos, gledala sam porno filmove sa svojim dečkom i koristili smo seks – igračke. Toliko me privlači moj trenutni dečko, ali ovo zaista počinje da me frustrira. Nisam sigurna da li ću ikada moći da doživim orgazam – zaključila je ona.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.