GORI SU OD ZEČEVA: 4 poteza lepšeg pola zbog kojih MUŠKARCI beže KAO LUDI
Foto: Profimedia

DAME OBRATITE PAŽNJU

GORI SU OD ZEČEVA: 4 poteza lepšeg pola zbog kojih MUŠKARCI beže KAO LUDI

Ako ti je odeća preuska, to znaš. I osim ako se nekoliko kilograma nije pretvorilo u dvadeset, muškarci se slažu da ne mogu znati jesu li te kolačići koje si pojela sinoć učinili nadutom

Objavljeno:

Ovi muškarci, koji su svi neverovatno pametni, ambiciozni, talentovani i zgodni, traže ženu koja sebe voli toliko da nikada ne zavisi o potvrdi svog partnera, odnosno kako bi se tek zbog toga osećala ljupko, vredno i privlačno.

Evo nekoliko „znakova“ koje ćeš najverovatnije morati korigovati sama sa sobom pre nego što kreneš voleti nekoga drugoga.

1. Postavljaš pitanja poput: „Čini li me ovo debelom?“ „Zašto si to napravio/rekao?“ ili „Voliš li me još uvek?“

Muškarci smatraju da su ta pitanja, koja žene često postavljaju u vezama, među najneugodnijim pitanjima koje žena može postaviti. Nazivaju ih potpunim „odbijanjem“ i žale zbog činjenice da nema prihvatljivih odgovora na ova pitanja. Prestani pitati.

Ako ti je odeća preuska, to znaš. I osim ako se nekoliko kilograma nije pretvorilo u dvadeset, muškarci se slažu da ne mogu znati jesu li te kolačići koje si pojela sinoć učinili nadutom.

I na kraju, ne pitaj muškarca voli li te. NIKAD. Reči i radnje moraju se podudarati.

Ako je tvoj muškarac rekao da te voli, ali se počeo udaljavati, postoji bolji način da proveriš njegove osećaje prema tebi. Pitajući „zašto“ je učinio ili rekao nešto natjeraće ga da zauzme obrambeni stavi i osećaće se detinjasto. Ti mu nisi majka; ti si njegova ljubavnica.

2. Govoriš stvari poput: „Samo me drži“, premda je tvoj muškarac nežan, mazi te i/ili ti posvećuje pažnju.

Mat Boggs to savršeno opisuje u svom seminaru „Cracking the Man Code“ kada kaže da su muškarcima potrebni kratki, dostižni ciljevi kako bi se osećali uspešnima. Muškarci žele ugoditi ženama pa se moraju osećati kao da su tvoj vitez u sjajnom oklopu kako bi nastavili dalje.

Međutim, kad se potrudi i posveti ti pažnju, drži te dok gledaš svoju omiljenu seriju ili čitaš knjigu, pusti ga da ode kad mu zatreba prostor. Ako ga stalno kritikuješ i govoriš mu da „nije dovoljno“, hteće se dugoročno sakriti.

Umesto toga, smesti se u vreme kada ste zajedno, budi prisutna u tom trenutku i potakni ga da ode igrati Playstation ili gleda video zapise na YouTubeu kad završiš s gledanjem serije ili si dovoljno čitala.

3. Ljubomorna si i čudno se ponašaš kad vidiš izdanja časopisa s golišavim ženama u njegovoj spavaćoj sobi ili vidiš njegove slike s prijateljicama.

Istina je da je tvoj muškarac imao celi život pre nego što si ga upoznala. Uključivao je bivše ljubavnice, bivše devojke i niz žena koje su mu i dalje prijateljice. Žena kojoj prete ovi odnosi, prošli i sadašnji, u opasnosti je da isključi muškarca kojeg voli.

Tvoj je muškarac napustio te veze s razlogom, a ako ti stalno pokazuje da te voli, onda nemaš razloga bojati se prošlosti. Njegovi prijatelji, muški i ženski, jednostavno nisu prijetnje.

4. Povezuješ se s pesmama poput: „My Life Would Suck Without You“, „No Air“ i „Lost Without Your Love“.

Kad voliš sebe i stvorila si život koji je međuzavisan sa životom tvog partnera, ne misliš valjda da bi tvoj život bio loš bez njega. Premda bi verovatno prikladno imala slomljeno srce da izgubiš važnu vezu, u svom srcu znaš da ćeš „preživeti“, te da je i bez njega tvoj život zaista sjajan.

Tada možeš disati i kad ti više nije dečko i nećeš se izgubiti bez njegove ljubavi. Kad imaš dubok osećaj samopouzdanja, zajednicu prijatelja, profesiju koju smatraš ispunjenom i ljubav prema sebi, tvoj život nikada nije loš. Nikad.

(Espreso, Miss7)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.