KAKAV KUKAVIČLUK: Nakon 20 godina nahvatao LJUBAVNICU, ne mareći ni za ŽENU, ni za SINA
Foto: Profimedia

strašno

KAKAV KUKAVIČLUK: Nakon 20 godina nahvatao LJUBAVNICU, ne mareći ni za ŽENU, ni za SINA

Onda mi, pak, jedan dan kaže da me voli, sledeći već ima ljubavnicu koju je pronašao putem aplikacije za spojeve..." Ne može ga, kako kaže, izbaciti iz glave, pogotovo nakon takvih pomešanih signala koje šalje

Objavljeno: 10:48h

Da ostavljanje preko poruka ili poziva nije rezervisano samo za tinejdžere i da se sve češće događa i među zrelim ljudima, potvrdila je jedna neimenovana 45-godišnjakinja koja je bila u vezi čak 20 godina s 47-godišnjim partnerom. Zajedno imaju i 18-godišnjeg sina.

"Bila sam uverena da ga poznajem, ali očito sam se prevarila. Bili smo zajedno 20 godina, a onda je on odlučio otići. Nije mi ništa rekao u lice, već mi je poslao poruku da je naša veza gotova. Onda mi, pak, jedan dan kaže da me voli, sledeći već ima ljubavnicu koju je pronašao putem aplikacije za spojeve..." Ne može ga, kako kaže, izbaciti iz glave, pogotovo nakon takvih pomešanih signala koje šalje. "Šokirana sam i povređena zbog svega što radi." Psihoterapeutkinja, kojoj je celu priču otkrila u pismu, dala joj je nekoliko saveta. "Ovo je zaista strašno iskustvo. Poneo se kao kukavica kada je putem poruke rekao da je gotovo. Zaslužuješ puno više poštovanja nego što ti on može dati. Reci mu da je propustio svoju zadnju šansu, prekini svaki kontakt i, molim te, ostani pri toj odluci", napisala je Deidre Sanders i sve objavila na portalu The Sun kako bi i drugi ljudi, koji su se našli u istoj ili sličnoj situaciji, mogli nešto naučiti.

(Espreso, The sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.