OVO JE TIP MUŠKARCA SA KOJIMA ŽENE NAJČEŠĆE DOŽIVE ORGAZAM! Veliko istraživanje pokazalo rezultate, KO BI REKAO?
Ilustracija, Foto: Ilustracija, WillVision Photography via Foter.com / CC BY

ima smisla?

OVO JE TIP MUŠKARCA SA KOJIMA ŽENE NAJČEŠĆE DOŽIVE ORGAZAM! Veliko istraživanje pokazalo rezultate, KO BI REKAO?

Veliki je broj faktora koji utiču na to hoće li žena doživeti orgazam ili ne, ali postoje i neki drugi fizički atributi koji mogu predvideti hoće li joj se "posrećiti s njim"

Objavljeno:

Veliko istraživanje zasnovano na heteroseksualnim ženama koje se nalaze u stabilnim vezama dužim od šest meseci, pokazalo je koji se tip muškaraca povezuje s većom verovatnoćom za orgazam tokom odnosa.

Veliki je broj faktora koji utiču na to hoće li žena doživeti orgazam ili ne, ali postoje i neki drugi fizički atributi koji mogu predvideti hoće li joj se "posrećiti s njim".

Naime, od psiholoških osobina ističu se dva najvažnija - njegovo samopouzdanje i visina prihoda. Psiholozi to objašnjavaju kroz prizmu tzv. alfa muškarca, pa žene tako nesvesno muškarce s većim primanjima od njih samih, ali i visokog samopouzdanja, doživljavaju kao muževne i poželjne.

Osim toga, orgazam je u snažnoj korelaciji s time koliko je sam muškarac fizički privlačan partnerki, a na veliko iznenađenje i s jednim fizičkim atributom - širinom njegovih ramena.

Ramena kao ključ polne moći?

Iako zvuči pomalo bizarno, i nije baš tako - objašnjavaju stručnjaci. Naime, širina ramena povezuje se sa većom količinom testosterona i biološke predodređenosti.

Za one koje nisu rođeni s genetskom predispozicijom za šira ramena vežbanje je svakako dobra ideja, savetuju stručnjaci.

(Espreso/24hsata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.