SMISLILA NESVAKIDAŠNJI NAČIN DA MU KAŽE DA SPAVA SA DRUGIM: Koristila modernu metodu koja je pratioce digla na NOGE
Foto: Reddit

HRABRO

SMISLILA NESVAKIDAŠNJI NAČIN DA MU KAŽE DA SPAVA SA DRUGIM: Koristila modernu metodu koja je pratioce digla na NOGE

Korisnici su stali na njegovu stranu, potez objasnili kao nezreo i nepotreban i predložili su mu da kontaktira Netflix i objasni da se njegovim računom koristi neko treći

Objavljeno: 10:55h

Neimenovani muškarac podelio je vlastito iskustvo o razvodu braka s korisnicima Redita. Kako priča u svojoj objavi, on i supruga su se odlučili razdvojiti, ali papiri za razvod braka još uvek nisu bili potpisani. Za razliku od njega koji je pokušavao prebroditi taj težak period sam, supruga je pronašla novog partnera, prenosi The Sun.

Htela mu je to dati do znanja, pa je smislila moderan način.

"Ne znam ko je jadniji, ona ili njen novi tip. Još uvek nismo službeno rastavljeni", napisao je i ispričao da je promenila e-mail za prijavu na Netflix računu iz njegovog u onaj od ljubavnika, a kako bi mu se i on barem na neki način obratio, promenio je korisničko ime koje je onda stajalo u službenoj poruci Netflix tima. "Ćao, spavam s tvojom bivšom ženom."

Korisnici su stali na njegovu stranu, potez objasnili kao nezreo i nepotreban i predložili su mu da kontaktira Netflix i objasni da se njegovim računom koristi neko treći.

"Barem ne moraš više nikada biti s osobom koja je tako toksična", napisao je neko za njegovu suprugu.

(Espreso, Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.