SUPRUG JE ZAMENIO SA KOLEGINICOM, ZOVE JE" POSLOVNOM LJUBAVNICOM": Žena puna besa!
Foto: Profimedia

PROBLEMI

SUPRUG JE ZAMENIO SA KOLEGINICOM, ZOVE JE" POSLOVNOM LJUBAVNICOM": Žena puna besa!

Žena je podelila svoju priču na mreži, tvrdeći da njen suprug svoje kolege često naziva svojom 'ljubavnicom na poslu' ili 'ženom sa posla' i brine da su stvari otišle predaleko

Objavljeno: 10:03h

Žena je ostala zabrinuta nakon što je njen suprug počeo više da razgovara sa svojom 'ženom sa posla' nego sa njom, kao i da bi stvari iz porodičnog života mogao početi deliti sa drugim ženama.

Pričajući anonimno, žena je rekla da će njen suprug svoje prijatelje na poslu redovno zvati ​​'ženom sa posla' ili 'ljubavnicom na poslu' ili imenima te prirode. Nikad o tome ništa nije razmišljala i nije imala problema sa neobičnim nadimkom, ali sada se nalazi "na ivici", jer njen suprug provodi više vremena u razgovoru sa svojom 'ženom sa posla' nego sa svojom stvarnom suprugom. Da stvar bude još gora, čak fotografije i slike poput jednodnevnih izleta sa suprugom, prvo šalje svojoj ženi sa posla.

Podelivši priču na Reditu, u postu koji je u međuvremenu izbrisan, žena je rekla:

- Moj suprug i ja zajedno smo 11 godina. Na poslu je imao platonska prijateljstva i te žene naziva ženom sa posla ili ljubavnicom. Nemam apsolutno nikakvih problema s tim. Njegov ga je posao činio nesrećnim na poslu i kući, pa smo seli zajedno i skužili da bi trebao zameniti posao kako ne bi bio pod stresom. Njegova radna ljubavnica nedavno se preselila u drugu firmu udaljenu otprilike sat vremena radeći za njihovog bivšeg šefa iz prethodne. Mom su mužu tamo ponudili posao i tamo je tako srećan! Tako mi je drago što je krenuo. Evo problema koji imam- istakla je pa nastavila:

- Ljubavnica s posla koju naziva svojom najboljom prijateljicom. Ok, nema problema. Međutim, s ovom je ženom više vezan nego sa vlastitom porodicom. Na primer, imamo diete s posebnim potrebama i kad ona neke stvari radi kako bi bilo smešno, od toga napravimo veliku stvar. Učinila je jednu takvu stvar dok je odlazila u krevet.

- Moj se suprug smejao njenim ludorijama, a zatim izvukao telefon kako bi poslao poruku svojoj" najboljoj prijateljici " i rekao joj o tome, dok smo kao porodica provodili vreme stavljajući svoje dete u krevet. "Tada smo baš juče otišli u lokalni mali zološki vrt i dok je moj muž bio u tom trenutku tokom cele naše šetnje zoološkim vrtom, slikao je.

- Ne da ja i moja kćer uživamo u zološkom vrtu, već samo u životinjama. Tada je, kad smo seli u auto, počeo slati slike. "Isprva sam mislila da mi ih šalje i čak sam mu zahvalila. ALI, ispostavilo se da ih je prvo poslao njoj.

Ona je potom nastavila ispitativati ljude da li je pogrešila u ovome, a mnogi su se ljudi složili da nije i nagovarali su je da razgovara sa svojim partnerom. Jedna je osoba komentarisala: "Dobro je što je pronašao posao u kojem je srećan, ali vaši osećaji ovde nisu nerazumni, čak i ako niste pronašli dokaze varanja. Slušajte sebe.

Drugi je rekao: "Čitava ova stvar s ženom sa posla je čudna", dok je treći dodao: "Emocionalno varanje je stvar, ali to je nešto što treba definisati u vašoj vezi. Niti jedan autsajder ne može vam reći je li ono što vaš suprug radi u redu ili ne, to trebate vas dvoje da rešite.

(Espreso, Miror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.