ĆERKA SVEDOČILA INTIMNOJ SCENI OCA I LJUBAVNICE, NI U SNU SE OVOME NIJE NADALA: Zbog 1 stvari jhe doživela ŠOK!
Foto: Profimedia

ZA NEPOVEROVATI

ĆERKA SVEDOČILA INTIMNOJ SCENI OCA I LJUBAVNICE, NI U SNU SE OVOME NIJE NADALA: Zbog 1 stvari jhe doživela ŠOK!

Supružnici prihvatili koncept otvorenog braka

Objavljeno: 15:26h

Muškarac je zatražio savet nakon što ga je kćer tinejdžerka uhvatila s ljubavnicom i rekla mami da je vara - a njegovoj supruzi je bilo previše neugodno priznati da imaju otvoren brak.

Nema tajni da je svaki odnos drugačiji - ljudi imaju svoje sklonosti i svoje antipatije. Ono što funkcioniše za jedan par, možda neće uspeti za drugi. Jedan je suprug nedavno podelio kako su on i njegova supruga imali otvorenu vezu poslednjih 10 godina i bilo im je sjajno, oboje se viđaju s drugim ljudima-

Međutim, navodno njihovo troje dece ne zna ništa o situaciji. Pa kad je njihova najstarija kći spazila svog oca u "intimnom zagrljaju" s njegovom ljubavnicom pošteno je reći da je bila vrlo uznemirena. Odmah je otišla majci i poverila joj se da je njen otac u aferi. Mami je bilo previše neugodno da prizna istinu o njihovom otvorenom braku, pa je odlučila pristati na ideju varanja.

Prevara
foto: Profimedia

Razumljivo je da je suprug jako uznemiren zbog cele situacije i želi porodici reći istinu o svojoj vezi. Njegova supruga tvrdi da bi radije poništila njihov otvoreni brak nego priznala njihovu tajnu.

Nesiguran u daljnjem postupanju, muškarac se obratio koloni za savete tražeći pomoć Slate.com. Napisao je:

- Moja supruga i ja smo u braku 22 godine i imamo otvoreni brak zadnjih 10 godina. Nedavno je naša 19-godišnja kći bila negde gde je nisam očekivao (u drugom gradu gde živimo) i videla me sa ženom s kojom sam spavao poslednjih 18 meseci- govorio je pa dodao:

-Bili smo u intimnom zagrljaju i ona je ispravno zaključila o našoj vezi, ali mi nije dala do znanja da je prisutna. Međutim, poverila se svojoj majci. Moja supruga rekla mi je da nas je videla naša kćer i sada misli da imam aferu. Pitao sam suprugu je li postavila rekord u vezi s našom otvorenom vezom i činjenicom da je ona zapravo bila sa svojim ljubavnikom u isto vreme kad i ja s mojim. Rekla je da se ne oseća ugodno s našom decom znajući da imamo otvoreni brak- istakao je.

Čovek je dalje rekao da se oseća "frustrirano i besno i izdano".

-Otvoreni brak bio je nešto oko čega smo se dogovorili moja supruga i ja. Osećam se pomalo neugodno kad priznam nešto tako intimno svojoj deci, ali mislim da je alternativa - oni misle da sam prevarant koji vara njihovu majku - mnogo je gora. Moja supruga kaže da sam trebao biti oprezniji i da će to puhnuti. Ne slažem se i želim odmah reći svom troje naše dece.

- Rekla mi je da bi radije stala na kraj aranžmanu nego njima. Rekla sam joj da možemo oba.

Dodaje da ipak razmišlja o razgovoru sa svojom decom, protiv želje svoje supruge, jer bi radije da ga vide kao "seksualno biće" nego kao "varalicu".

Odgovor koji je dobio odnosio se na važnost roditelja da čine ono što je najbolje za dobrobit njihove dece. Kao takva, smatra se da je iskrenost jedina opcija.

- Vaša kći mora znati dovoljno da bi shvatila što je videla- izjavljuje pisac.

Dodaje kako nije mesto supruga da s drugima deli intimne detalje odnosa svoje supruge ako ona ne želi da deca znaju za to, ali on bi trebao razgovarati o otvorenom braku i vlastitom ljubavnom životu ako želi.

Bonus video:

00:32

Espreso eksperiment: koji sladoled je otporniji na sunce?

(Espreso / Miror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.