DA, IMALI SMO SJAJAN SE*S, ALI ONDA SE SVE PROMENILO: Zamera mu što se ponaša PREVIŠE BLISKO
Svađa, Foto: Profimedia

nečuveno

DA, IMALI SMO SJAJAN SE*S, ALI ONDA SE SVE PROMENILO: Zamera mu što se ponaša PREVIŠE BLISKO

Ispričala je u kakvoj situaciji se nalazi i zatražila savet od psihoterapeutkinje Džejn

Objavljeno: 21:09h

“Da, imali smo sjajan seks, nakon što smo, pod uticajem alkohola, napustili žurku. Da, čak smo i narednog jutra otišli na doručak. Ali sigurno ne izlazimo zajedno i zameram mu što se ponaša previše blisko.”

Požalila se jedna devojka.

Ispričala je u kakvoj situaciji se nalazi i zatražila savet od psihoterapeutkinje Džejn.

“Stalno me zove ljubavi i dušo, što je dovoljno sramotno, ali mrzim kada stavi ruke oko mene, ili glasno govori da sam prelepa. Sve naše kolege znaju da smo imali “nešto”, tako da to nije tajna”, ispričala je ona.

“Počinjem da ga smatram jezivim i dosadnim. Primetila sam da se šunja okolo sve dok ne završi u liftu, ili u kafeteriji sa mnom. Nekoliko puta mi je ponudio prevoz do kuće, što sam odbila. Idiot jednostavno ne shvata. Zašto jednostavno ne može da prihvati da je to bila samo stvar za jednu noć?”, ljutito pita devojka.

“Da li ste uopšte rekli kolegi da niste zainteresovani za vezu sa njim? Nema svrhe da nagađate da li je sposoban da shvati “signale”, ako je on već osoba kojoj je potrebno sve reći naglas. Odvedite ga negde na stranu i recite mu da ste uživali u zajedničkoj večeri, ali da se na tome sve završava. Budite jasni i recite mu da niste zainteresovani za to da on bude vaš dečko i izvinite mu se ukoliko ste mu dali lažnu nadu. Ništa mu ne daje za pravo da vas uznemirava, ali zaslužuje da zna na čemu je. Nažalost, ukoliko ni razgovor ne bude dovoljan, moraćete da razgovarate sa šefom i ispričate mu celu priču. Nadam se da neće doći do toga i da će se čitav haos na ovome završiti”, odgovorila je Džejn.

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.