ŠOK ISPOVEST: Bila sam u vezi s 37 godina MLAĐIM momkom, ali me je ostavio a onda se pojavio s neverovatnom PONUDOM
Ljubavni odnos, Foto: Profimedia

NEOBIČNA PONUDA

ŠOK ISPOVEST: Bila sam u vezi s 37 godina MLAĐIM momkom, ali me je ostavio a onda se pojavio s neverovatnom PONUDOM

Jedna Engleskinja je podelila priču o tome kako je neko vreme bila u vezi sa mnogo mlađim muškarcem od sebe, ali su se kasnije izdešavale čudne stvari u njihovom odnosu

Objavljeno: 19:44h

Biti u vezi samo pod određenim uslovima može da bude mač sa dve oštirce.

Uglavnom je situacija takva da jedna strana mora da se prilagodi drugoj.

Neko će, pre ili kasnije, biti povređen.

Jedna Engleskinja je podelila priču o tome kako je neko vreme bila u vezi sa mnogo mlađim muškarcem od sebe, ali su se kasnije izdešavale čudne stvari u njihovom odnosu.

– Imam 64 godine, ali mnogo mlađe izgledam. Moj dečko ima 27 godina. Oduvek sam imala takve veze, ali on je najveća i najlepša ljubav mog života, bezuvetna s moje, ali i s njegove strane – započela je priču o njihovom odnosu.

– Pristala sam na njegov uslov da nam veza bude tajna i u toj vezi sam ja onakva kakva zaista jesam. Nakon pet meseci naše veze, on mi je odjednom rekao da više ništa ne oseća, zbog čega sam plakala danima

– Poštovala sam to i povukla se, ali uprkos nastojanju da ga zaboravim i da nađem nekog drugog, nikoga nisam mogla više ni da pogledam. Povremeno smo se čuli, a onda me je pitao da li bih želela da imam seks sa njim i da mu platim za to. Tada sam odlučila da pristanem na to i bila sam jedina žena sa kojom je u to vreme imao odnos jer je rekao da ne može da spava ni sa jednom drugom ženom.

– Sve je isto kao i pre, s tim što mu plaćam za druženje, a ponekad i seks. Smirenija sam, ali više ništa ne osećam u fizičkom smislu, samo mi je bitno da sam pored njega. Obožavam ga i dalje i ne mogu ni da pomislim da ga više nikada neću videti. Ovaj naš odnos traje već pet meseci, a kad je prava ljubav u pitanju, više ništa nije važno.

(Espreso/Cosmopolitan.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.