OVI MUŠKARCI SU BRUTALNO ISKRENI: Zašto se viđamo ISKLJUČIVO sa udatim ženama!
Ilustracija, Foto: Profimedia

afere

OVI MUŠKARCI SU BRUTALNO ISKRENI: Zašto se viđamo ISKLJUČIVO sa udatim ženama!

Znam da bih mogao da plaćam za seks, kao mnoge moje kolege, ali to nije za mene. Lagao bih kada bih rekao da me ne uzbuđuje imati aferu sa zauzetom ženom, svi koji su se ikada našli u takvoj situaciji znaju o čemu govorim. Jednostavno je uzbudljivije od 'dopuštenih' veza.

Objavljeno:

Iako na aplikacijama za upoznavanje postoji mnogo slobodnih žena koje traže vezu, mnogi muškarci ciljano traže baš nečije supruge.

Kako bi saznala zašto je to tako, Trejsi Koks razgovarala je s tri muškarca koji su joj pokušali objasniti svoje razloge.

Ovo su njihove ispovesti (imena muškaraca su promijenjena zbog zaštite privatnosti):

Rik (29) se viđa sa zauzetim ženama jer kaže kako zbog karijere nema vremena za vezu. Partnerke već dve godine pronalazi na internetu koje nude upoznavanje s ljudima koji traže vanbračne afere.

Afera, Ljubav
foto: Profimedia

Počeo sam izlaziti s udatim ženama nakon što sam dobio promaknuće koje sam dugo želio.

Radim u banci i 'ceo dan' sam na poslu. Nemam život osim svog posla i obećao sam sam sebi da ću tako raditi pet godina i onda prestati jer očekujem da ću do tada dovoljno zaraditi.

To znači da nemam vremena za vezu. Nemam vremena ni energije koliko je potrebno za uložiti u kvalitetnu vezu, a ne želim da lažem žene samo kako bih dobio seks.

Da, i žene zanima usputni seks, ali čini mi se iskrenije raditi ovo što ja radim jer je manja verovatnoća da će neto biti povređen.

Znam da bih mogao da plaćam za seks, kao mnoge moje kolege, ali to nije za mene. Lagao bih kada bih rekao da me ne uzbuđuje imati aferu sa zauzetom ženom, svi koji su se ikada našli u takvoj situaciji znaju o čemu govorim. Jednostavno je uzbudljivije od 'dopuštenih' veza.

Pokušavam to učiniti što zabavnijim, unajmim lepu hotelsku sobu, naručim šampanjac, ponekad i drogu... Žene su u pravilu vrlo atraktivne i potpuno sređene. Kao da idu na prvi sastanak. Nisam sebičan u seksu, trudim se u sve uključiti puno predigre i pobrinem se da ona doživi vrhunac pre mene.

Ljubav, Afera
foto: Profimedia

Skoro uvek koristim kondom, ali ako se s nekim želim viđam duže vreme, testiram se na polne bolesti i onda se seksamo bez kondoma. Moram da budem siguran da se ne seksa još s nekim osim sa svojim partnerom, a i da njen partner ne šara okolo pa bi joj mogao preneti neku bolest. Znam da je to rizik, ali isto je tako i sa slobodnim devojkama kojima moraš da veruješ da izlaze samo s tobom.

Pokušavam ne pričati sa ženama o njihovoj situaciji kod kuće ili zašto imaju aferu, ali većina mi to ipak kaže.

Samo je par žena s kojima sam bio osećalo krivicu zbog afere. Mnoge od njih misle da zaslužuju aferu jer su dobre supruge ili majke ili pak doma imaju partnera koji ih stalno ignoriše.

Iznenadili bi se koliko je muškaraca ženama dalo svoj pristanak za aferu, a tu se obično radi o starijim ženama koje su u jako dugim vezama. Postoji više otvorenih veza nego sam to ikad pomislio.

To je uzbudljivo, ali može biti i opasno. Jednom je jedan suprug došao do vrata hotelske sobe i počeo nabijati i derati se. Morali smo da nazovemo recepciju da ga sklone kako bi mogli otići dok je njega čuvala policija. Mesecima nakon toga sam se osvrtao u strahu da me ne pronađe. Nadam se da je s njom sve bilo u redu na kraju, pokušao sam je opet kontaktirati preko stranice za upoznavanje kako bih saznao što se dogodilo, ali je više nije bilo tamo.

Za jednu ženu s kojom sam se viđao šest meseci razvio sam jaka osećanja. Udala se jako mlada i supruga je volela kao prijatelja, ali ništa više. Imali su decu i nije htela razoriti porodicu. Rekla je da bi ga napustila za mene, ali ja sam zapravo romantik i ne bih želio da sam majku svoje buduće dece upoznao na stranici za afere.

Kada budem spreman da se skrasim, a to će biti za nekoliko godina, pokušaću da upoznam nekoga 'normalnim' putem, do onda mi ovo odgovara.

Kada je počela pandemija odmah sam se s ženom s kojom sam se tada viđao dogovorio da budemo samo jedno s drugim, ali svejedno se zbog restrikcija nismo uspeli da se vidimo šest meseci.

Kada je prošao lokdaun, opet smo se videli, ali seksali smo se tako da bude što manja mogućnost prenosa zaraze te smo često prali ruke.

Sada kada su mjere popustile, nastavio sam po starom.

Afera, Ljubav
foto: Profimedia

Džon (38) živi u Londonu i ima intimne odnose s udatim ženama već sedam godina. Jedinu dugu vezu imao je kada je imao 24 godine i trajala je sedam meseci.

Postoji mnogo razloga zašto je seks s udatim ženama bolji nego sa slobodnima. Kada god izlazim sa slobodnom ženom, odmah osećam veliki pritisak. Pogotovo ako su starije, znam da me odmah odmeravaju da vide bih li bio dobar otac ili muž.

Ne izgledam loše, solventan sam, imam svoj stan i dobar posao i u takvim situacijama uvek počnu razgovori o deci. Pitaju me jesam li ikad bio u braku i mogu li videti kako naša veza postaje ozbiljna. Uvek je isto.

Početak veze bi trebao biti najbolji dio, to je vreme kada samo uživaš i uvek se seksate. Umesto toga, uvek se suočim s očekivanjima za koja znam da ih neću ispuniti.

Uvek sam iskren. Nikad ne navodim žene ili obećajem nešto što neću ispuniti. Odmah na početku kažem da želim neobaveznu vezu, ali one uvek misle kako ću se predomisliti kada ih bolje upoznam. Nikada se ne predomislim.

Obično mi daju dva meseca i kada vide da se ništa neće promeniti, odu. Skoro uvek mi zameraju i budu ljute i optužuju me da sa mnom nešto nije u redu i to samo zato jer ne želim ozbiljnu vezu. Ne uživam da budem samo s jednom osobom, pokušao sam i bilo mi je grozno. Uvek razočaram žene i nije mi ugodna sva ta intimnost koju one traže od mene.

Imam puno prijatelja i blizak sam sa svojom porodicom, tako da imam svu emocionalnu potporu koja mi treba, ali istina je da mi to retko treba. Volim slobodu, a pomisao da sam vezan samo uz jednu osobu mi je dosadna i plaši me. Iskreno ne vidim kako to bilo kome može biti privlačno.

Mogao bih plaćati za seks, ali ne treba i ne želim. Viđanje s udatim ženama je očigledno rešenje. Prvi put sam otišao na stranicu gde ljudi traže afere u svojim ranim 30-ima.

U početku sam se plašio da udate žene tamo samo žele izlaz iz svog braka s nekim drugim, da žele nešto više od afere, ali to mi se još nikad nije dogodilo. Uvek jasno dam do znanja da je jedino što me zanima seks i da neće nikada biti ništa više od toga. I seks je obično dobar i bez puno priče.

Čini mi se da sam spavao s četiri žene godišnje otkako sam započeo s tom praksom. Oko polovina žena zadovoljno je samo sa seksom, ali ima i onih koje žele i razgovarati i družiti se, verovatno im je to neki bijeg od uobičajenog života.

Ipak, ima dovoljno žena koje se žele naći na 20 minuta i obaviti to zašto smo se našli. To i meni više odgovara jer je tada manja šansa da će netko razviti osečanja i zaljubiti se.

Afera, Ljubav
foto: Profimedia

David (63) je mali preduzetnik čija je supruga preminula pre tri godine i misli da bi je izdao kada bi se opet zaljubio. On se seksa s udatim ženama samo ako njihovi partneri znaju za to i daju odobrenje.

Oženio sam se s 19 godina i sa svojom suprugom sam bio 41 godinu. Umrla je kada sam imao 60 godina, a kovid nije pomogao. Ostalo sam zaključan u stanu sa svojim mislima i jedino sam razmišljao o tome kako mi nedostaje.

Osećam da bi bilo pogrešno pokušati da je zamenim i to uopšte ne pokušavam. Ali, shvatio sam da iako mi moja porodica i deca zadovoljavaju potrebu za ljubavi, trebam seks. Nisam htio samo da masturbiram do kraja života.

Imao sam ponude za 'prijateljstva s povlasticama' od nekih prijateljica, što me šokiralo. Znaju koliko sam volio svoju suprugu, a i one su je volele. Kao da bih se mogao seksati s nekim koga je ona poznavala? To bi mi bila strašna izdaja i stalno bih imao osjećaj da je moja pokojna supruga u krevetu s nama.

Nema mnogo muškaraca mojih godina koji su samci i pristojno se drže, ali svejedno mi je to bilo uvredljivo. Nikada ne bih ni platio za seks, to jednostavno nije za mene. Jedan moj prijatelj mi je preporučio da iskušam stranicu gde udate žene traže seks izvan braka.

Moja prva reakcija je bila kako je to grozno. Moj brak je meni bio jako dragocen. Nije mi se sviđala ideja da se seksam sa ženom nekog tipa koji o tome nema pojma. No malo sam istraživao i saznao da postoje parovi koji zajedno koriste takve stranice s međusobnim blagoslovom.

Ispostavilo se da postoji mnogo žena mojih godina koje su s partnerima koji imaju zdravstvenih problema zbog kojih se ne mogu seksati, ali ne žele svojim suprugama uskraćivati mogućnost za seks. Takve žene tražim i s njima se seksam. Imam pravilo da partner sve mora znati i držim ga se.

Ne bojte se, svestan sam ironije, tražim iskrenost na stranicama koje se hrane na lažima, ali pomirio sam se s tim.

Prvi put kada sam to učinio, bio sam tako nervozan da nisam ništa mogao da uradim. Vratio sam se kući i plakao, a i zbog toga mi je supruga još više nedostajala pa nisam neko vreme nikoga pokušavao upoznati.

No nakon nekog vremena, počeo sam se lakše nositi s tugom i shvatio sam da imam pravo na malo zadovoljstva u životu.

Sada se redovno viđam s dve žene. Jedna mi je postala draga prijateljica, kao i ljubavnica. Njen suprug je puno stariji i ima Parkinsonovu bolest. Ne može se seksati, ali ne želi to njoj uskraćivati. Zna za našu vezu, ali ne želi znati detalje. Očito je kako ga ona voli i da ga nikada neće ostaviti, a meni je ona jako draga.

Druga žena me uverila da njen partner zna, ali ne znam ništa drugo o njenom životu osim toga.

Ona je nešto mlađa i seks s njom je energičniji, smejemo se, ali nema intimnosti.

Ponekad se pitam što bi moja supruga napravila da sam ja preminuo prvi, da li bi radila nešto slično kao i ja.

Ne verujem da bi opet tražila ljubav, ali bila je prekrasna žena i sigurno bi imala mnoštvo obožavatelja.

Kada bi se ona pojavila na nekoj takvoj stranici, svi bi odmah da napuste svoje žene kako bi bili s njom, piše Daily Mail.

Bonus video:

03:38

AKO ŽENA MOŽE DA VODI DRŽAVU, ŠTO NE BI MOGLA DA VOZI TRAMVAJ?! Upoznajte NEVENU, prelepu vozačicu tramvaja

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.