KOLIKO ZAPRAVO POZNAJETE PARTNERA? Pet pitanja na koja bi trebalo da znate odgovor!
Ljubav, Foto: Profimedia

ljubav

KOLIKO ZAPRAVO POZNAJETE PARTNERA? Pet pitanja na koja bi trebalo da znate odgovor!

Ova pitanja možete da postavljate unakrsno jedno drugom, zasigurno ćete se zabaviti i ponovo osetiti leptiriće u stomaku

Objavljeno:

Postoji period u vezi kada mislite da već sve znate o svom partneru i tada polako veza ulazi u kolotečinu. Stručnjaci kažu da bi određene stvari u vezi partnera trebalo da znate u svako doba noći i dana.

Ova pitanja možete da postavljate unakrsno jedno drugom, zasigurno ćete se zabaviti i ponovo osetiti leptiriće u stomaku.

1. Kakva su partnerova razmišljanja o braku?

Možda i glavno pitanje. Ako ste već dugo u vezi, na ovo pitanje bi trebalo da imate odgovor. Ovo je stvar koju zasigurno nećete pitati na prvom sastanku, ali vremenom ovo postaje jedna od najbitnijih tema svakog para.

2. Kako izleda njihovo mesto iz snova?

Ovo je takođe vrlo bitno pitanje. Ako vam se viđenja o tome gde biste voleli da živite i da stvarate porodicu razilaze, onda je pravo vreme da o tome i porazgovarate.

3. Da li vole posao kojim se bave?

Stres na poslu vrlo lako postaje - stres kod kuće. Takva sitaucija će se brzo preneti na vašu vezi i ona može zapasti u krizu. Zato je veoma važno da pričate s partnerom o tome da je zadovoljan svojim poslom.

4. Koja im je omiljena hrana, a koju ne vole?

Koliko ste samo puta čuli čuvenu izreku "ljubav na usta ulazi"? Pa, izgleda da ima istine u njoj. Istraživanja pokazuju da se parovi često svađaju oko izbora hrane ili oko toga da je žena skuvala njemu i ne tako omiljeno jelo.

Ukoliko znate šta vaš partner voli da jede, vi onda taj problem sigurno nemate.

5. Njegova najdraža pesma je..?

Prema stručnjacima, muzika koju slušate govori dosta o vašim specifičnim karakteristikama. Ako znate koja pesma će vašoj voljenoj osobi podići raspoloženje, to samo pokazuje koliko vam je stalo.

Bonus video:

MI SMO IMALI NADREALNU LJUBAV: Rasta otkrio detalje odnosa sa Anom Nikolić: Rastali smo se za sveopštu dobrobit
06:24

MI SMO IMALI NADREALNU LJUBAV: Rasta otkrio detalje odnosa sa Anom Nikolić: Rastali smo se za sveopštu dobrobit

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media