IMAM DEČKA, ALI SE*S SA OŽENJENIM MI JE VRH! Devojka otkrila zašto je čovek sa prstenom bolji u krevetu, ŠOK!
Ljubavni trougao/Ilustracija, Foto: Profimedia

LJUBAVNI ŽIVOT

IMAM DEČKA, ALI SE*S SA OŽENJENIM MI JE VRH! Devojka otkrila zašto je čovek sa prstenom bolji u krevetu, ŠOK!

Ne može da nađe izlaz iz ljubavnog trougla

Objavljeno:

Jedna devojka je ispričala priču kako je već nekoliko godina u vezi s oženjenim čovekom, dok u isto vreme ona ima dečka.

– U vezi sam već tri godine. Prve dve godine veza nam je bila super, a onda me je prevario i nismo se čuli nekoliko meseci. Nakon toga sam odlučila da mu dam drugu šansu – započela je ona.

– Pre tog prekida, njegov prijatelj kojeg često viđam je počeo da mi šalje poruke. Ignorisala sam ga totalno, ali kad sam se pomirila sa dečkom, nekako sam počela da se dopisujem i s tim muškarcem. Dok sam radila u drugom gradu, dopisivanja su postala skroz seksi i strastvena.

– Imali smo nekoliko puta seks preko telefona. Osetila sam neku opuštenost s njim, iako on nikako nije moj tip momka. Malo po malo, dogovorili smo se da dođe kod mene. Tada smo imali savršen seks – priča ona i nastavlja:

– Imala sam osećaj kao da mi je u glavi i da mi čita misli, to je bilo nešto neverovatno za mene. Sve je možda trajalo oko dva sata. On je oženjen, ali uprkos tome smo završili u krevetu. Jednostavno nisam nikada imala takvu seksualnu privlačnost s nekim. Imam 25 godina, nisam amater u seksu. Kako je on u braku, ponekad se čujemo pa se posvađamo jer ne možemo da uživamo u strasti koju osećamo.

– Svaki naš razgovor se završava seksom preko telefona. Jednom smo imali seks u vozu i puka je slučajnost da nas niko nije uhvatio na delu. Ja ne mogu da doživim orgazam ako ne mislim na njega. Seks sa mojim dečkom je dobar, ali se ne može uporediti sa seksom koji imam s ljubavnikom.

– Sve sam pokušala kako bih prestala da mislim na tog muškarca, ali mi ništa nije pomoglo. Stalno ga sanjam. Znam da ne smem da se nalazim s njim, ali i znam da bi slučajni susret bio koban za oboje. Znam da ga želim i jasno mi je da to ne smem – zaključila je ona.

Bonus video:

03:01

ESPRESO ANKETA: Šta Beograd misli o Evroviziji i ovogodišnjem pobedniku!

(Espreso/Cosmopolitan.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.