PRESELILA SAM SE U NJEGOVU ZEMLJU JER SAM HTELA DA SE UDAM ZA NJEGA: Njegova najbolja DRUGARICA nas je RASTURILA!
Bili smo u vezi 4 godine, a posle 2 godine zabavljanja smo počeli da živimo zajedno, Foto: Profimedia

muke života

PRESELILA SAM SE U NJEGOVU ZEMLJU JER SAM HTELA DA SE UDAM ZA NJEGA: Njegova najbolja DRUGARICA nas je RASTURILA!

Međutim, istinu je saznao tek posle nekoliko meseci

Objavljeno:

Da li vam se ikada desilo da vas je partner optužio za nešto što zapravo nikada niste ni uradili?

Takve situacije mogu biti izuzetno komplikovane jer je ponekad teško partneru staviti do znanja da nema potrebe da sumnja u nas.

Jedna Engleskinja je podelila priču o tome kako je njen dečko zahtevao da se ona iseli iz stana jer je bio ubeđen u to da ga je ona prevarila.

Međutim, istinu je saznao tek posle nekoliko meseci.

Bili smo u vezi 4 godine, a posle 2 godine zabavljanja smo počeli da živimo zajedno. Mislila sam da ću se jednog dana udati za njega, a čak sam se i preselila u drugu državu kako bismo bili blizu jedno drugom. Međutim, tokom naše veze sam primetila da me njegova prijateljica ne voli – započela je svoju priču.

Mnogo puta sam pokušavala da se sprijateljim s njom, ali bezuspešno. Ona je jedina žena u njegovom društvu, a ima još 7 momaka. Svi smo zajedno proslavljali Novu Godinu. Nisam pila, pa sam bila potpuno prisebna. Sledećeg jutra sam zatekla svoje stvari u koferu, a on mi je rekao da smo završili i da moram da se iselim iz stana. Optužio me je da sam ga varala – objašnjava ona i nastavlja:

Bila sam totalno zbunjena jer znam da nikada to ne bih uradila. Počela sam da plačem i rekla sam mu da mi to nikada ne bi palo na pamet, ali me je on svejedno izbacio. Najbolja drugarica i njen dečko su me pozvali kod njih i rekli mi da mogu da ostanem dok se ne snađem. Bila sam tako depresivna. Nisam mogla ni da jedem, ni da spavam.

Svi naši zajednički prijatelji, kao i naše porodice su mi okrenuli leđa. Počeli su da šire glasine kako sam prevarant i kako niko ne treba više da mi veruje. Posle nekog vremena sam se upoznala sa prijateljem mog druga. Vremenom smo se sprijateljili i počeli sve češće da se čujemo, zbog čega sam se ja na kraju zaljubila u njega – objašnjava Engleskinja.

On nije verovao u to da sam ja osoba koja je spremna da prevari nekoga. Međutim, pre neki dan je bivša devojka mog bivšeg dečka objavila video u kojem je rekla kako je lagala i kako je smislila ovaj plan da bi razdvojila mene i mog bivšeg dečka. Očigledno je nekome platila da laže mog bivšeg i da mu kaže kako sam ga ja prevarila u novogodišnjoj noći.

Sada i moji prijatelji, ali i porodica pokušavaju da me kontaktiraju. Takođe je moj bivši došao kod mene i molio me da razgovaram sa njim. Ja samo želim da me svi ostave na miru. Međutim, moji roditelji misle da treba da mu pružim priliku i da razgovaram sa njim. Zaista nisam sigurna šta treba da uradim – zaključila je ona.

Bonus video:

00:02

HURRICANE JUTRO POSLE DOMINACIJE U ROTERDAMU Sanja Vučić se oglasila i poslala neobičnu poruku! Evo šta je Uraganka PORUČILA VIDEO

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.