POMOĆ U KUĆI: Ona ušiva stvari u bilo koje doba dana i noći i za rekordno kratko vreme!
Baš je lepo, Foto: Promo

ODLIČNA STVARČICA

POMOĆ U KUĆI: Ona ušiva stvari u bilo koje doba dana i noći i za rekordno kratko vreme!

Ova ručna šivaća mašina se koristi krajnje jednostavno

Objavljeno: 19:50h

Ne mili vam se da nosite stvari kod krojača na ušivanje zbog minimalno rasparanog šava, što je i razumljivo. A da ne pričamo tek da vam se ne mili da se odreknete pocepanih stvari koje nisu garderoba i koje ne možete tamo odneti na popravku. Da, da, znamo da vas savetuju da se latite igle i konca, ali zašto biste se mučili ako vam to ne ide i zašto ne biste angažovali nju - RUČNU MAŠINU ZA ŠIVENJE! Pogledajte je OVDE!

Bravo za onoga ko ju je izmislio! Ručna mašina za ušivanje je fantastična stvar! Ona je neophodna gotovo svakome ko nije naročito spretan sa iglom i koncem i čije čak i minimalne prepravke izgledaju loše. Ona je lagana, pa se njom lako manipuliše. Njom ćete moći da ušijete majicu, džemper, duks, farmereke, bilo koji odevni predmet! Takođe, pomoći će vam ne samo oko garderobe, već i ako vam se raspara npr. posteljina, prostirke, zavesa i slično.

***Gde je možete kupiti? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

Mašina za šivenje
foto: Promo

Šav joj je jednostruk, a njom možete ušivati različite vrste materijala, i tanke i deblje. Možda zvuči čudno, ali ne radi na struju, već na baterije (4 AA baterije koje ne dolaze u pakovanju).

Ova ručna šivaća mašina se koristi krajnje jednostavno i za to vam nije potrebno nikakvo predznanje. Debljina šivenja ne sme da pređe 1,8 mm.

***Gde je možete kupiti? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od 1.290 rsd.***

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.