Volela sam jednog, UDALA se za DRUGOG: Ispostavilo se da su BRAĆA, volim ih OBOJICU, ali zbog 1 sam u PANICI
Sadašnjeg devera upoznala sa svojih 19 godina, Foto: Profimedia

muka!

Volela sam jednog, UDALA se za DRUGOG: Ispostavilo se da su BRAĆA, volim ih OBOJICU, ali zbog 1 sam u PANICI

Svako od nas je barem jednom upotrebio rečenicu "Istina uvek izađe na videlo"

Objavljeno: 16:43h
  • 1

Iako je prošlo 20 godina, jedna žena zatražila je savet od stručnog lica, nakon što je njen suprug saznao da je pre 15 godina bila u vezi sa njegovim bratom.

- Pre nego što sam upoznala sadašnjeg supruga, bila sam u vezi sa njegovim bratom. Godinama sam skrivala to od njega, ali sada je saznao - požalila se žena i nastavila:

- Sadašnjeg devera upoznala sa svojih 19 godina. Imali smo uzbudljivu vezu, koja je trajala šest meseci. Rastali smo se kada je dobio posao u inostranstvu, a nedugo zatim, upoznala sam na poslu njegovog brata, za koga sam se udala dve godine kasnije.

Trojka
foto: Profimedia

- Kada se sadašnji dever vratio iz inostranstva, zbog našeg venčanja, zakleo mi se da nikada neće otkriti našu tajnu, a sada mi govori da me je oduvek voleo. Moj suprug je jako besan zbog te tajne, a ja ih volim obojicu - kaže ova zbunjena učiteljica.

Savetnica joj je rekla da je kod njih dvojice povređena sujeta, kao i da nije ništa pogrešno što se tiče veze sa obojicom, samo naravno ne u isto vreme.

- Pogrešila si što si to skrivala posle venčanja i zato se oseća prevareno. Reci mu da si svesna svojih postupaka, ali da vaš zajednički prioritet mora da bude očuvanje braka - glasio je savet.

Bonus video:

09:05
IGOR MILOJEVIĆ ZA ESPRESO

IGOR MILOJEVIĆ ZA ESPRESO

(Espreso/Magazin Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media