ANGAŽOVALA SAM PRIVATNOG DETEKTIVA DA VIDIM DA LI ME MUŽ VARA: Ono što mi je rekao...
Par, Foto: Profimedia

LJUBAVNI ŽIVOT

ANGAŽOVALA SAM PRIVATNOG DETEKTIVA DA VIDIM DA LI ME MUŽ VARA: Ono što mi je rekao...

Ostavila sam fotografije na stolu kako bi ih mogao videti čim se vrati kući s posla i samo sam mu rekao da spakuje kofere, rekla je žena koja se od tada nije čula sa suprugom.

Objavljeno:

Suprug me je varao pune dve godine, ali koliko god me uveravao da nikoga ne vidi, nikada mu nisam verovala, napisala je jedna žena u anonimnom pismu terapeutu i ​​kolumnistkinji The Sun-a, Deidre Sanders.

Na kraju je, kaže, angažovala privatnog istražitelja koji je brzo dokazao neverstvo njenog supruga.

- On ima 35, a ja 33 godine i na početku mi je rekao da je video devojke sa pratnjom pre braka, ali me je uveravao da više nikada neće platiti seks - kaže ona.

Ipak, kad god je pokušala da započne seks, on nije mogao, i počeo je da skriva svoj mobilni telefon, ali ona ga je pogledala jednog dana dok je bio pod tušem.

- Videla sam da je u poslednjih nekoliko nedelja nekoliko puta gledao veb stranice sa damama u pratnji - kaže žena, a kada se suočila sa njenim suprugom, optužio ju je da „pravi problem ni iz čega“.

Tako je pronašla privatnog istražitelja na mreži i dogovorila se da ga nadgleda mesec dana, 48 sati nedeljno.

- Bio je vrlo profesionalan i svake nedelje mi je donosio izveštaj, a moje sumnje su se odmah potvrđivale - rekla je, a na fotografijama je videla da je njen suprug imao seks na suvozačkom sedištu zajedničkog automobila i, još gore, da je dok je bio u njihov dom je dovodio druge žene dok je ona radila.

Iako je dugo sumnjala da je suprug vara, to ju je, kaže, šokiralo.

„Ostavio sam fotografije na stolu kako bi ih mogao videti čim se vrati kući s posla i samo sam mu rekao da spakuje kofere“, kaže ona i od njega se nije čula otkako je otišao.

Ipak, kada je uzbuđenje praćenja i konačno saznanja istine prošlo, počela je, kaže, da se oseća usamljeno i izdato.

- Kako mogu ponovo da verujem nekome? pitala je terapeuta.

„Iako vas je lagao dve godine, kažete da ste oduvek znali da laže“, napisala je Deidre, što znači da i dalje može da veruje da će joj instinkt reći kakav je neko.

„Imali ste loše iskustvo, ali to ne znači da su svi takvi“, rekla je Deidre.

Bonus video:

09:05

IGOR MILOJEVIĆ ZA ESPRESO

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.