Prevario sam ŽENU jer 30 godina nije SPAVALA sa mnom, a onda se desio PAKAO! Saznao sam MRAČNU tajnu o njoj i UJAKU
Mislim da sve to ima veze sa njenom prošlošću, Foto: Profimedia

jeziva priča

Prevario sam ŽENU jer 30 godina nije SPAVALA sa mnom, a onda se desio PAKAO! Saznao sam MRAČNU tajnu o njoj i UJAKU

Pre tri decenije njegova supruga mu je rekla da više ne želi seks sa njim

Objavljeno:

Iako deluje skoro nezamislivo, jedan Britanac je opisao kako izgleda njegov brak posle 30 godina bez seksa!

Ja imam 62 a moja supruga 60 godina. Imamo troje odrasle dece i četvoro unučadi. Svaka intimnost je nestala iz našeg braka kada je moja žena pre 30 godina rekla: Više nećemo imati seks”, objašnjava on.

To se dogodilo neposredno nakon rođenja našeg najmlađeg deteta. Nas dvoje imamo dobar odnos i srećan život, ali nikada nisam želeo da se odreknem seksa”, priznaje muškarac i nastavlja:

“Nikada nije želela da razgovara o tome. Jednostavno je tako odlučila i tu više nije bilo rasprave. Nisam imao izbora i poštovao sam njenu želju”.

Ali, koliko god to zvučalo čudno, to nije najgora stvar koju mi je uradila. Tokom godina je nestala bilo kakva prisnost između nas, odavno se više ne ljubimo ili mazimo, a kada probam da je poljubim u obraz, ona se odmakne. Mislim da sve to ima veze sa njenom prošlošću. Često je spominjala ujaka koji je bio užasan pa se pitam da li ju je on možda seksualno zlostavljao kada je bila mala”, kaže Englez.

Pre dve godine upoznao sam drugu ženu, koja ima 53 godine. Zbog nje se ponovo osećam voljeno, i pruža mi seks koji mi je toliko nedostajao. Moja ljubavnica želi da napustim suprugu i ja sam u velikoj dilemi. Ne želim da povredim svoju ženu i ne mogu tek tako da pregazim 36 godina svog života. Kada sam ženi rekao da imam ljubavnicu, ona mi je ravnim, potpuno nezainteresovanim tonom rekla: Zaista? Ne znam što si toliko čekao, mislila sam da ćeš to uraditi mnogo ranije!”, iskren je on.

I pored svega, ne mogu tek tako da je ostavim, a i naša deca bi bila razočarana ako to uradim. Ali, bez ljubavnice, umreću iznutra”, zaključio je Britanac.

Bonus video:

09:05

IGOR MILOJEVIĆ ZA ESPRESO

(Espreso/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.