5 detalja koje bi bilo bolje da prećutite partneru (FOTO) (GIF)
Foto: shuter

vrati mi moje krpice!

5 detalja koje bi bilo bolje da prećutite partneru (FOTO) (GIF)

Ljubav se uvek treba graditi na iskrenosti jer su joj to najjači temelji, ipak postoje stvari koje baš i ne morate da kažete da nekoga ne biste povredili
Objavljeno:

3. Vaš partner nikad ne bi pobedio na takmičenju talenata

On nema baš nekog talenta za pevanje, ali mu predstavlja veliko zadovoljstvo kada omiljenu melodiju pevuši ispod tuša. Nemojte mu govoriti da nema sluha, jer to verojatno zna i sam. S druge strane vaše kritikovanje bi moglo samo da poveća njegovu nesigurnost i nedostatak samopouzdanja.

foto: giphy

4. Ne sviđa vam se njegov prijatelj

Ako vas njegovi prijatelji izbegavaju, vređaju ili ponižavanju, to je pouzdan znak da morate ozbiljno porazgovarati. Ako su vam njegovi prijatelji samo dosadni, pripazite što ćete o njima reći. Negativni komentari mogli bi da nateraju vašeg partnera da bira između vašeg društva, i društva svojih prijatelja.

foto: Profimedia

5. Neko vas je muvao sinoć

Izašli ste u grad, pa ste se bez ikakve namere našli u središtu interesovanja nekog tajanstvenog neznanca. Dok god niste uzvratili interesovanje, vaš partner ne treba da zna da vas je neko muvao. Ako mu to kažete mogli biste da ga napravite nepotrebn0 ljubomornim.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljnadnevnik.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.