5 detalja koje bi bilo bolje da prećutite partneru (FOTO) (GIF)
Foto: shuter

vrati mi moje krpice!

5 detalja koje bi bilo bolje da prećutite partneru (FOTO) (GIF)

Ljubav se uvek treba graditi na iskrenosti jer su joj to najjači temelji, ipak postoje stvari koje baš i ne morate da kažete da nekoga ne biste povredili
Objavljeno:

Ponekad biste nešto prećutali jer mislite da je bolje tako da ga ne biste povredili? U pravu ste, neke sitnice zadržite za sebe da se ne biste bespotrebno posvađali ili da ne bi bespotrebno postao ljubomoran.

Konačno je otkriveno gde se javlja ljubav! (FOTO) (GIF)

foto: giphy

Psihijatar Kristal Rajs kaže da ako nešto skrivate od partnera i zbog toga osećate grižu savesti onda reba da mu to i kažete. Postoje i sitnice koje se svakodnevno dešavaju ali koje bi bilo bolje da prećutite da ga ne biste povredili.

foto: Profimedia

1. Mislite da je konobar u kafiću jako sladak

Ako se pored vas nalazi osoba koja ugrožava vašu vezu to svakako morate riešiti sa partnerom. Ako mislite da je neko sladak, na primer konobar u kafiću, to i ne morate priznati nikome osim najboljoj prijateljici dok ispijate kafu. Ako mu to kažete samo ćete pokrenuti nepotrebnu i nevažnu svađu.

foto: giphy

2. Ne sviđa vam se kako kuva njegova mama

S partnerom morate da razgovarate ako se njegovi roditelji odnose prema vama neprilično ili s nepoštovanjem. To što ne volite kuhinju njegove mame, ili smatrate da je njegov tata ponekad dosadan sa svojim pričama iz mladosti, to nema smisla pominjati. Ljudi su osetljivi kada se kritikuju njihovi roditelji i porodica, pa manje nesavršenosti nema smisla isticati.

foto: Profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.