KOJA POZA U KREVETU ĆE VAM DONETI NAJVIŠE UZBUĐENJA? To otkriva horoskopski znak!
Saznajte na osnovu znaka šta će vam u krevetu najviše prijati, Foto: Profimedia

ZVEZDE SVE GOVORE

KOJA POZA U KREVETU ĆE VAM DONETI NAJVIŠE UZBUĐENJA? To otkriva horoskopski znak!

Kao i za ostale segmente života, zvezde su nam otkrile i koje poze seksa odgovaraju kom horoskopskom znaku

Objavljeno:

Odličan seksualni život zavisi i od raznolikosti, pa ga treba malo začiniti. Ako su vam dosadile klasične poze ili samo želite da isprobate nešto novo, možda se prava tajna krije u zvezdama. Kao i za ostale segmente života, zvezde su nam otkrile i koje poze seksa odgovaraju kom horoskopskom znaku. Proverite da li ste ikad isprobale onu koja najbolje odgovara vašem horoskopskom znaku:

OVAN

Hrabri i nezavisni, Ovnovi su uvek spremni na isprobavanje rizičnih poza koje bi malo ko probao. Idealna poza za vas bila bi popularno nazvana "ples u krilu". Do nje ćete doći tako što će vaš partner da sedne na visoku barsku stolicu, a ako imate onu na federe još bolje! Sedite na partnera i nakon što ste se udobno smestili nogama obgrlite njegovu glavu. Opustite se i nagnite unazad prema podu rukama pridržavajući se za pod.

BIK

Žene rođene u ovom znaku su velikodušne, a bitniji im je dolazak na cilj nego same vruće igrice pod čaršafom. Kod njih je uvek dobar izbor klasičan, stari misionarski položaj.

BLIZANCI

Pune energije i prljavih misli uvek su maštoviti i stalno u potrazi za nečim novim. Za njih bi bila idealna plug poza. U toj pozi žena legne na krevet, dok su joj noge van kreveta. Muškarac treba da stane iza nje i podigne joj noge kao da gura plug. Mali savet za žene je da se pridržavaju laktovima kao u izdržaju kako bi im bilo što udobnije.

RAK

Rakovi su osetljivi, a smatramo ih i porodičnim tipovima. Ipak, nikako ne smemo isključiti ni njihovu "divlju" stranu. Pomalo su nepredvidive pa će jednu noć biti romantične, a već drugu će biti neprepoznatljivo grube. Zbog te nepredvidljivosti idealna poza za Rakove bi bila takozvana "kaubojka". Muškarac leži, a žena je na njemu, a ako vam ta podela dosadi, vrlo lako možete zameniti položaje i igrati se - kauboja.

LAV

Moćne Lavovi, kad su u pitanju ljubav i seks, vole dramu, ljubavne igrice i zadirkivanje. Kako bi objedinile sve te stvari koje vole, nije im strano da započnu seks masažom. I to ne bilo kakvom već onom s toplim uljima. Žena se nalazi u ležećem položaju, a muškarac nakon masaže legne na nju i polagano ulazi u nju s leđa.

DEVICA

Device su poznate po tome da vole puno da razmišljaju, pa se njima preporučuje poza "stojeći tigar/zmaj u čučnju". Žena se namesti u doggy pozu na ivicu kreveta. Partner stane iza nje i stojeći ulazi u partnerku. Ova poza pružiće zadovoljstvo i vama i partneru.

VAGA

Žene rođene u ovom znaku se dobro ljube i vole predigre. Zato bi poza "lotus" bila super za njih. Muškarac treba da sedne na pod prekrštenih nogu kao da radi neku pozu iz joge. Partnerka mu seda u krilo tako da ga i nogama i rukama obgrli. Muškarac je primi rukama i počne da je privlači prema sebi. Za sve koje vole spor i senzualan seks, ova poza je idealna.

Škorpija

Škorpije su uvek spremne na eksperimentiranje pa su poze na velikim pilates loptama prava stvar za sve rođene u ovom znaku. Neka partner sedne na loptu nogu čvrsto uprtih u pod, a zatim nek žena sedne na njega okrenuta leđima prema njemu.

STRELAC

Ovaj znak jako voli da uživa u ljubavi i strasti. Zvezde su kao idealan položaj odabrale onaj u kojem je muškarac dole, a partnerka sedi na njemu tako da je jedna njena noga između njegovih. Ni bočan položaj mu nije mrzak, a donosi mu uživanje na novim mestima.

JARAC

Poza zvana "majmun" je ono što voli ovaj horoskopski znak. Muškarac leži na leđima, a noge su mu skupljene na grudima. Kako bi mu penis bio slobodan, na tom području neka raširi malo noge. Žena u pozi čučnja seda na njega, ali bitna stvar je da mu je okrenuta leđima. Iako zvuči dosta zahtevno, verujemo da ćete se zabaviti.

VODOLIJA

Vodeni znak ne poznaje ograničenja i sklon je eksperimentiranju u krevetu. Seks u kadi je ono što ga privlači. Napunite kadu do pola vodom i neka muškarac prvi uđe u nju i sedne. Zatim ulazi žena koja seda partneru u krilo, leđima okrenutim prema njemu. Kako bi vam bilo lakše i prijatnije, slobodno se pridržavajte za ono što vam je pri ruci kao što su radijator, ručka ili bilo šta drugo.

RIBE

Romantične i nežne Ribe vole i takav seks. Sednite tako da ste okrenuti jedan prema drugome.Neka žena obgrli nogama partnera oko struka sedeći, a položaj nogu će tvoriti slovo M. Ravnotežu ćete držati tako što ćete oboje staviti ruke iza svojih leđa i tako se držati za površinu na kojoj jeste. BONUS VIDEO: BORBA U PERIONICI! Ušao nespreman da opere auto, pa nadrljao! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.