TRIK U KOJI SE ŠMINKERKE KUNU: Potrebna vam je samo KOCKICA LEDA, a možete rešiti i brojne probleme s licem!
Bjuti blogerka Hatis Šmit kune se u ovaj trik s ledom, Foto: Profimedia

KAKO ZA OVO NISMO ZNALI RANIJE?

TRIK U KOJI SE ŠMINKERKE KUNU: Potrebna vam je samo KOCKICA LEDA, a možete rešiti i brojne probleme s licem!

Nisu vam potrebni skupi proizvodi za šminkanje i negu lica

Objavljeno:

Prajmer, baza ili podloga za lice postao je nezaobilazan korak između proizvoda za negu i makeup. Ali ako ga slučajno nemate pri ruci, ne očajavajte! Postoji odlična zajena za njega i nalazi se u vašem zamrzivaču. Reč je o običnoj kocki leda koja će vašu kožu učiniti mekanom i nežnom, savršeno pripremljenom za šminkanje.

Bjuti blogerka Hatis Šmit kune se u ovaj trik s ledom, a prema njenim rečima "ako kockicu leda istrljaš po svom licu, tvoje pore će se suziti zbog hladnoće". To znači da će se koža prirodno zategnuti, podmladiti i u trenutku biti spremna za makeup. Prilikom korišćenja ovog trika pripazite na to da vam ruke i posuda u kojoj je led budu čiste i da ne brišete lice nakon što se led rastopi. Pustite ga da se prirodno osuši.

Osim kao prajmer, led možete koristiti i za uklanjanje bola i crvenila nastalog od bubuljica, kao i za natečene oči. Dovoljno je da kockicu leda držište desetak minuta na bubuljici, tj. zamotate je u nešto platneno i stavite na podočnjake. BONUS VIDEO: KAKVA OPTIČKA VARKA: Ne ovaj mladić neće da skoči u jezero! A šta radi? OVO JE NEMOGUĆE! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.