5 najvećih laži koje žene govore sebi nakon raskida! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

nije tačno da vas nije voleo

5 najvećih laži koje žene govore sebi nakon raskida! (FOTO) (GIF)

Do raskida najčešće dolazi zbog problema u komunikaciji, ali to ne znači da među partnerima nije bilo ljubavi

Objavljeno:

3. Naša veza je bila savršena

Ne, nije bila savršena. Da je bila savršena možda bi još uvek trajala. Tačnije, ne postoje takve veze i u svakom ljubavnom odnosu postoje neki problemi. Stoga se nemojte zamarati lažnim savršenstvom koje ne postoji i nije ga moguće ostvariti.

foto: profimedia

4. Ovo je najbolnije

Bol nakon raskida može biti jak i veliki do te mere da stvarno u jednom trenutku osećate kao da vam nikada u životu nije bilo toliko teško. To se često događa ako je povod raskidu bila izdaja poput preljube. Međutim, taj osećaj bespomoćnosti i tuge samo je privremen. Prebolećete prekid i iz sve izaći snažniji i s velikim životnim iskustvom koje će vas voditi kroz novi ljubavni odnos. Nemojte zaboraviti da se težak raskid ponekad može pretvoriti u najbolju moguću stvar.

foto: giphy

5. Više nikada nikoga neću voleti

Ovu laž najčešće govore mlade žene, ali na nju nisu imune ni žene s iskustvom. To je često prva reakcija na raskid i činjenicu da osoba koju volimo više nije deo našeg života. Baš kao i osećaj da samo njega možete da volite je samo privremeno stanje uma. U jednom trenutku tuga nestaje, a u vama se oslobađa prostor za novu ljubav.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.