5 najvećih laži koje žene govore sebi nakon raskida! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

nije tačno da vas nije voleo

5 najvećih laži koje žene govore sebi nakon raskida! (FOTO) (GIF)

Do raskida najčešće dolazi zbog problema u komunikaciji, ali to ne znači da među partnerima nije bilo ljubavi

Objavljeno:

9 razloga zašto vas muškarci ne muvaju! (FOTO) (GIF)

Za razliku od muškaraca koji retko pomno preispituju razloge za raskid, žene su sklone analiziranju svih detalja koji su doveli do raskida veze. Nemojte zaboraviti da se težak raskid ponekad može pretvoriti u najbolju moguću stvar. Nije tačno da vas on nikada nije voleo, jer veze bez ljubavi su nemoguće, ali sama ljubav nije uvek dovoljna da bi opstala.

Do raskida najčešće dolazi zbog razlika u temeljnim vrednostima ili problema u komunikaciji, ali to ne znači da među partnerima nije bilo ljubavi.

foto: giphy

5 najvećih laži koje žene govore sebi nakon raskida!

1. Nisam bila dovoljno dobra za njega

Nakon raskida većina žena prvo posumnja u sebe. Za razliku od muškaraca koji retko pomno preispituju razloge za raskid, žene su sklone analiziranju svih detalja koji su doveli do raskida veze. Pritom se fokusiraju i na bivšeg partnera, ali su ipak sklonije preispitivanju svojih poteza i veruju da su njima „skrivile“ krah svog ljubavnog odnosa. Naposletku često zaključe da jednostavno nisu bile dovoljno dobre.

foto: profimedia

2. Sigurno me nije voleo. Ništa mu nisam značila

Žene često nakon raskida imaju i fazu ljutnje tokom koje počinju da veruju da je čitav odnos između njih i partnera bio samo farsa. Naravno, verovatnoća da vas partner uopšte nije voleo i da je „odglumeo“ čitavu vezu je jako mala. Stručnjaci kažu da se veze retko raspadaju zato što u odnosu nema ljubavi. Do raskida najčešće dolazi zbog razlika u temeljnim vrednostima ili problema u komunikaciji, ali to ne znači da među partnerima nije bilo ljubavi.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.