4 razloga zbog kojih će te ostaviti, čak iako te voli! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

ako ga volite...

4 razloga zbog kojih će te ostaviti, čak iako te voli! (FOTO) (GIF)

On će jednom shvatiti šta mu sve smeta i krenuće u potragu za onom koja ima više razumevanja
Objavljeno:

2. Stalno nešto prigovarate Naravno da imate pravo da mu prigovorite, ako nije uradio nešto, što je obećao. Ili kada vas povredi i učini nešto što smatrate uvredljivim za sebe. Ali, neprestane prigovore, muškarci će shvatiti kao oblik omalovažavanja i tokom vremena će postati pasivno-agresivni, što nije preduslov za zdravu vezu.

foto: giphy

3. Mora da vas moli za seks Možda će to učiniti nekoliko puta, a onda će jednostavno odustati i seks i sreću će potražiti negde drugde. Seks je važan deo njegovog života, a ako njegova partnerka ne želi da učestvuje u njemu, to će ga sigurno odbiti.

foto: profimedia

4. Stalno ga upoređujete s drugima Priznali vam oni to ili ne, niko ne voli da ga se upoređuje s drugima. Posebno to ne voli muškarac, kog partnerka neprestano upoređuje s bivšim partnerima. Iako je svestan da imate ljubavnu prošlost, to je poslednja stvar o kojoj on želi da misli i sluša, a ovakvim poređenjima mu to nabijate na nos. On želi da zna da vam je on sada najvažniji i da sve stvari radi najbolje, bolje od drugih.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.