OVO SU NAJUŽASNIJA ISKUSTVA KOJA MOŽETE DOŽIVETI U KREVETU: Svima se desilo MAKAR JEDNOM, a 3. na listi je NAJGORI
Strast, Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

pažnja

OVO SU NAJUŽASNIJA ISKUSTVA KOJA MOŽETE DOŽIVETI U KREVETU: Svima se desilo MAKAR JEDNOM, a 3. na listi je NAJGORI

Biće vam lakše da vidite da niste usamljen slučaj u ovim neprijatnostima

Objavljeno:

Iako svi mi seks poistovećujemo sa uživanjem, mnogo puta se dogodilo da nešto krene po zlu. Većina ljudi je barem jednom u životu imala čudno i neprijatno iskustvo.

Neki o tome ne govore, a postoji osam najgorih situacija u seksu.

Ako nešto od ovoga još niste doživeli, ne brinite, vreme radi za vas.

Strast
Strastfoto: Tinnakorn Jorruang / Alamy / Alamy / Profimedia

1. Užasan "dirty talk" (prljave reči)

"Dirty talk" je jedna od onih riskantnih stvari u kojima je jedna greška dovoljna za prelazak granice iz užitka u stanje u kojem biste najradije ogluveli zavek. I sa tim treba biti oprezan, pogotovo ako ste sa novim partnerom i ne znate dokle smete da idete.

2. Agresivno hvatanje

OK, volimo kada nas ponese strast tokom seksa, pa bude i jačih dodira, ali agresivno hvatanje ili udaranje do bola nema veze sa strastvenim seksom. I oba pola mogu biti jednako kriva za ovo.

3. Uhvaćeni usred seksa

Baš kad pomislite da ste možda usred najboljeg seksa ikad, začujete škripanje vrata, čujete brzinsko izvinjenje i trk niz hodnik. Da, očigledno vam je u sobu uleteo neko s kim živite. Nadamo se barem da su vas uhvatili brat ili sestra, a ne roditelji. Ili, ne daj bože, supružnik.

4. Prdež

Ne zna se šta je neprijatnije, kada se vama dogodi ili vašem partneru, pa se pravite da se ništa nije desilo. Mogao bi trajno da vam ostane u lošem sećanju. A o smradu tek nećemo da govorimo.

5. Lažna obećanja

Razmenjujete jedno s drugim provokativne poruke, obećanja i dogovore o najboljem seksu u životu, a onda se nađete i dobijete - najveće razočaranje u životu. Jedno od nepisanih pravila koje morate zapamtiti: Ako neko priča o tome koliko će biti dobro, verujte, biće užasno.

Intima
Intimafoto: West Coast Surfer / Mood Board / / Shutterstock Editorial / Profimedia

6. Znoj u oku

Znojenje pod čaršafima je lepo, ali ako imate odnos sa nekim ko se toliko znoji da imate osećaj da vas je zalio kantom vode nije baš privlačno. Još gore od toga je kada vam kapljica znoja sa partnera dospe u oke i počne da vas pecka.

7. Smrad

Jeste li ikad skinuli nečije gaćice i umalo se onesvestili od užasnog smrada? Ne brinite se, većina je to doživela. Plaknite se pre odnosa, ako boga znate.

8. Čudni zvukovi

Svi volimo da čujemo da partner uživa i to nam pokazuje da radimo pravu stvar. Ali... Ako može bez dramatičnog vrištanja, zapevanja i životinjskih krika.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.