ŽENA OTKRILA ZAŠTO UVEK GLUMI VRHUNAC U KREVETU: Muškarcima se ovo neće ni malo svideti - spremite se na ISTINU
Seks, Foto: Profimedia / Andriy Popov / Panthermedia

da li su realne?!

ŽENA OTKRILA ZAŠTO UVEK GLUMI VRHUNAC U KREVETU: Muškarcima se ovo neće ni malo svideti - spremite se na ISTINU

Intimni odnosi su zapravo veoma jednostavni iako se muškarcima i ženama čini da su veoma komplikovani

Objavljeno:

Sve se zapravo svodi na poznavanje tela partnera i prepoznavanje šta ga uzbuđuje. Za to je pak potrebno vremena i strpljenja, a danas ga malo ko ima.

O jednoj kontroverznoj temi progovorila je Tiktokerka Jana Hoking u jednom od svojih video-snimaka. Ovog puta, obratila se muškarcima otkrivši im da većina žena glumi orgazam. Ona je pomenula da su muškarci u zabludi ako misle da mogu partnerke toliko uzbuditi jednim dodirom da one već postignu orgazam, piše Njujork post.

- Muškarci, imam neke prilično strašne vesti za vas. Neće vam se svideti, ali ostanite uz mene jer ću vam otkriti problem i rešenje. Iz mog veoma detaljnog istraživanja izgleda da u se*su pravite velike greške, ma šta vi mislili o tome. Vidite, svakog ponedeljka uveče na mom Instagramu molim svoje pratioce da mi pošalju sočne tajne. Jedna uobičajena tema koju nalazim među ženama jeste da mnoge od njih lažiraju orgazme, a sada razumem i zbog čega se to dešava - započela je Jana temu koja je odmah privukla pažnju jačeg pola.

Ilustracija orgazma
Ilustracija orgazmafoto: Profimedia

Ona je direktno, bez okolišanja, naglasila da muškarci mnogo toga rade pogrešno u intimnim odnosima, te da je to razlog zbog čega ženu ne mogu da dovedu do vrhunca. Shodno tome, one često lažiraju orgazme da se njihovi partneri ne bi osećali loše.

- Pogledajte bilo koju scenu se*sa u bilo kom filmu i pomislili biste da žena doživi orgazam čim počne se*sualni odnos. Da, prema većini filmova, sve što muškarac treba da uradi jeste da gurne ženu uza zid, ili zauzme standardni misionarski položaj, a mi za nekoliko sekundi zaječimo od oduševljenja. Ipak, naša G tačka se ne nalazi tako lako. Prvo, počnimo sa predigrom, potrebno nam je malo zagrevanja. Nemojte nas samo skinuti i misliti da smo spremne. Polako, neka bude zabavno. Tretirajte naša tela kao neukroćenu džunglu koju treba istražiti od vrha do dna. Koristite oči i uši da vidite šta nas pokreće. U stvari, možda počinje bukvalno od naših ušiju - posavetovala je Jana.

U daljem izlaganju, Tiktokerka je objasnila da su intimni odnosi zapravo veoma jednostavni i da je potrebno samo malo inicijative.

BONUS VIDEO

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

(Espreso/Srbijadanas/Srenarepublika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.