IMA INTIMNE ODNOSE SA ŽENOM I SVASTIKOM, SA JEDNOM PET, A SA DRUGOM ČETIRI GODINE: Zbog OVOG ne može da KAŽE "NE"
Ilustracija, Foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

paŽnja

IMA INTIMNE ODNOSE SA ŽENOM I SVASTIKOM, SA JEDNOM PET, A SA DRUGOM ČETIRI GODINE: Zbog OVOG ne može da KAŽE "NE"

Oni često imaju intimne odnose i ne planiraju da se zaustave

Objavljeno:

U iskrenoj ispovesti muškarac otkriva na koje je sve načine prevario sadašnju suprugu. Između ostalog, on je u vezi sa sestrom njegove supruge, a glavni razlog zbog kog se ne razdvajaju je to što ne može da joj odoli. - Čak smo imali i intiman odnos prve bračne noći. Moja supruga i ja smo zajedno pet godina, a ja sam spavao s njenom sestrom četiri od pet godina, uključujući i dan kada sam se oženio. Ja imam 29 godina, a supruga 27. Imamo devojčicu od tri godine. Moja svastika ima 25 - počinje priču on i objašnjava kako je sve počelo:

- Počelo je kad smo svo troje popili previše. Moja žena se onesvestila, pa smo joj pomogli da legne u krevet i otvorili drugu bocu. Volim devojku koja je sada moja žena, ali njena sestra je nešto drugo - s oblinama, se*si i drska. Uvek mi se sviđala. Proslavila je 21. rođendan kada sam joj rekao da je "sad stvarno odrasla". Tada mi je rekla "Probaj me". Kad smo se poljubili, bilo je naelektrisano. Se*s je bio fantastičan.

Seks
foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Muškarac ne može da odoli sestri supruge - imaju odnose četiri godine

- Imali smo odnose još nekoliko puta tokom sledećeg meseca i razmišljao sam da bi trebalo da prekinem brak kako bih umesto toga bio sa sestrom. Tada je moja žena ostala u drugom stanju i nikako nije razmišljala o pobačaju. Učinio sam ono što je pristojno i zamolio je da se uda za mene. Rekao sam njenoj sestri da ćemo morati da prekinemo našu vezu, ali se*s je toliko strastven da jednostavno nismo mogli da prestanemo - tvrdi ovaj muškarac u svojoj ispovesti, piše "San".

Savetnica mu je objasnila šta treba da radi.

- Godinama ste krili svoju aferu, ali jednog dana nešto će poći po zlu. Na primer videće poruku i toliko ljudi će patiti zbog vas. Zažalićete što niste ranije nešto uradili. Možda se vaša svastika suzdržava od razvijanja posvećenog odnosa, dok se vi umesto na brak usredsređuje na tajnu aferu. Možete da joj odolite. Recite joj da afera mora biti prekinuta - poručila mu je.

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

(Espreso/republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.