OTKRIVENO ZBOG ČEGA MUŠKARCI NAJČEŠĆE VARAJU, ALI I SA KIME TO ČINE: Uglavnom su to ove ŽENE, obratite PAŽNJU!
Par u krevetu, Foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

RAZOTRKIVENI?

OTKRIVENO ZBOG ČEGA MUŠKARCI NAJČEŠĆE VARAJU, ALI I SA KIME TO ČINE: Uglavnom su to ove ŽENE, obratite PAŽNJU!

Da stvar bude zanimljivija, za svoje neverstvo muškarci najviše krive svoje lepše polovine

Objavljeno:

Studija koja je sprovedena u Australiji pokazala je da je jedan od najčešćih razloga zbog kojih se muškarci odluče na prevaru nedostatak strasti. Zaključak ove studije jeste da je nezadovoljstvo jačeg pola, zbog upornog odbijanja na koje nailaze kod supruga, uzrok afera.

Međutim, da stvar bude zanimljivija, za svoje neverstvo muškarci najviše krive svoje lepše polovine.

A da li znate sa kojim ženama muškarci uglavnom počine neverstvo? Prema istraživanju jednog sajta za upoznavanje, proces izbora nije slučajan i pre nego što počine prevaru, muškarci uglavnom dobro razmisle o tome, a tek onda sve isplaniraju i sprovedu u delo.

Koleginica s posla

Od 1.300 ispitanika, 27 posto muškaraca je priznalo da bi u slučaju, da su nezadovoljni svojom vezom, pokušali da zavedu koleginicu sa posla. Iako se "druga žena" često opisuje kao neka misteriozna zavodnica, ona je zapravo najčešće neko ko vam je blizak. Dakle, muškarci obično za aferu biraju ženu koju poznaju odranije. To se najčešće dešava sa koleginicama, jer s njima provode najviše vremena - svakodnevno.

seks
foto: Profimedia / Andriy Popov / Panthermedia

Intimni odnos

Čak 99 posto muškaraca je otkrilo da su imali afere ili da su ozbiljno razmišljali o započinjanju jedne. Većina je izjavila da je glavni motiv za traženje ljubavnice bio intimni odnos koji bi zadovoljio njihove potrebe. Kada su žene u pitanju, smatra se da više od polovine njih ima aferu nakon rođenja dece.

Žene kod traženja partnera za aferu najviše gledaju njegov izgled, ali postoje i one koje je muškarac privukao na intelektualnom nivou. Većina muškaraca i žena kažu da je "afera bila pokušaj da začine svoj ljubavni život".

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.