OVO SU NAJGORE HOROSKOPSKE KOMBINACIJE: Škorpije i Ovnovi se vole NASILNO
Horoskop, Foto: Profimedia

KO BI REKAO

OVO SU NAJGORE HOROSKOPSKE KOMBINACIJE: Škorpije i Ovnovi se vole NASILNO

Blizanac i Jarac će se na početku veze privući, ali će vremenom početi da se ne podnose.

Objavljeno:

Ovan i Škorpija

Škorpijom i Ovnom vlada planeta Mars. Njihova ljubav je nasilna, sa puno strasti. Bez obzira što im je vladar isti, predstavnici ovih znakova su previše različiti da bi preživeli na duge staze. Ovan je spontaniji, brzo plane i eksplodira, a njegova iskrenost može da bude nepodnošljiva. Dok sa druge strane, otrovne Škorpije čekaju priliku da uzvrate uslugu, ali da lukav način, što Ovan ne ume da toleriše.

Blizanac i Jarac

U početku će privući pažnju jedno drugom i biti interesantni. Kako vreme počne da odmiče, kreće obostrano nerviranje do te mere da im veza postaje nepodnošljiva. Jarac puno pažnje posvećuje planiranju, preciznosti i redu, a Blizanci su spontani, razigrani, ishitreni i često vrlo neodgovorni. Prosto, toliko su različiti da posle nekog vremena pucanje veze postaje neizbežno.

Rak i Vodolija

Rak je duboko emotivan i želi da se oseća sigurno i zaštićeno, dok je Vodolija posvećena celom svetu. Rak sebično traži vreme i pažnju Vodolije, što nju počinje da nervira jer ima druge prioritete. U toj situaciji Rak će biti povređen, a Vodolija zbunjena. Rak će se povući u sebe, a Vodolija će to shvatiti kao jasan znak da treba da napusti vezu.

Devica i Strelac

Strelčevi su okrenuti sebi i vole da rade ono što im u tom trenutku odgovara. Skloni su tome da nemaju plan i da zanemaruju obaveze, da bi uživali. Devica je sušta suprotnost, kod nje je sve isplanirano i obaveze su im ispred svega. Šokirana je hirovima i avanturama Strelca, pa će dati sve od sebe da ga obuzda, što će on shvatiti kao da ga "guši" i kontroliše njegovu slobodu. U toj situaciji jedino što je zagarantovano je raskid, zbog nepremostivih razlika.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.