MUŠKARCI OTKRILI ŠTA SVE POSEDUJE ŽENA KOJA JE "DOBRA U KREVETU": Ove stvari su ključne
Intima, Foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

obratite pažnju

MUŠKARCI OTKRILI ŠTA SVE POSEDUJE ŽENA KOJA JE "DOBRA U KREVETU": Ove stvari su ključne

Evo šta bi žena trebala da poseduje da zadovolji muškarca u krevetu

Objavljeno:

Devet muškaraca za magazin 'Cosmopolitan' otkrilo je šta za njih znači kada kažu da je žena dobra u krevetu.

Otvorenost

- Otvorenost prema svojim željama u intimniom odnosu i prema onome što ti pruža dobar osećaj.

Seks
foto: Hugo Felix / Panthermedia / Profimedia

Entuzijazam

- Entuzijazam je ključan. Iako bih dodao da su i dobre sposobnosti bonus. Takođe, sa ženama koje su avanturisti u odnosu, prijatno ti je da razgovaraš o svemu, o željama i maštarijama. No ključna stvar je entuzijazam.

Bez osude

- Intimna kompatibilnost. Volim neke neprijatne stvari i volim da pronađem devojku koja je barem otvorena za istraživanje, čak i ako to zapravo nikada ne uradimo. Radi se o tome da se prijatno osećam kad sam s njom u spavaćoj sobi, bez straha od presude. Takođe, najprivlačnija stvar koju žena može nositi u krevetu je samopouzdanje.

Hemija

- Njena hemija sa mnom, uglavnom. Najbolji odnos koji sam imao je bio sa ženama koje su htele da mi ‘izbiju’ mozak, one su bile vođene strastima.

seks
foto: Profimedia / Andriy Popov / Panthermedia

Kreativnost

- Moja supruga skuplja tragove po kući o mojim omiljenim stvarima i jako je dobra u tome. Zna da volim njenu zadnjicu, pa kad imamo odnos stavi ogledalo da mogu da vidim svaki deo nje. Neverovatno je kreativna.

Pokazivanje želje

- Muškarci, poput žena, žele da ih neko želi. Kad mi žena šapuće na uvo i govori mi koliko me želi, onda je to najbolji mogući stimulans. Takođe ću joj se istovremeno dati i više.

Maženje nakon odnosa

- Volim kada uživa u mom telu za vreme odnosa, da mi to govori ili da mi to fizički pokazuje. A kada se mazimo nakon odnosa to je neverovatno.

Ljubav, Par
foto: Profimedia

Prijatno i opušteno

- Kad je ženi potpuno prijatno da istraži sve aspekte intimnog odnosa i fizičkog zadovoljstva, to je neverovatno iskustvo. Bitno je da se razgovara.

Komunikacija

- Svi su različiti. No dokle god možemo normalno da komuniciramo i da budemo otvoreni, da razgovaramo o svemu osećaj je i više nego dobar.

(Espreso/Infrormer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.