ŽENE, URADITE OVO MUŠKARCU TOKOM SE*SA I DOŽIVEĆE NAJJAČI VRHUNAC: Vatrena AKCIJA od koje NEĆE moći DA STANE
Foto: Profimedia

STRASTI

ŽENE, URADITE OVO MUŠKARCU TOKOM SE*SA I DOŽIVEĆE NAJJAČI VRHUNAC: Vatrena AKCIJA od koje NEĆE moći DA STANE

U anketi, uši su rangirane odmah iza skrotuma kao deo tela koji, kada se dodirne, može pomoći muškarcima da dostignu svoj vrhunac

Objavljeno:

Savet za seks broj 1: Provedite vreme ljubeći se

Puno ljubljenje povećava nivo dopamina u mozgu, neurotransmitera koji izaziva želju i kod muškaraca i kod žena, prema studiji u The American Journal of Medicine.

Da bi stvari zaista krenule, pokušajte sa ovim seksualnim savetom: polako ocrtajte njihove usne jezikom ili nežno ugrizite zubima ivicu donje usne, savetuje seksolog Kerol Kvin.

Seks
foto: Profimedia

Savet za seks broj 2: Igrajte se njihovim ušima

U anketi, uši su rangirane odmah iza skrotuma kao deo tela koji, kada se dodirne, može pomoći muškarcima da dostignu svoj vrhunac.

Dodajte ovo na svoju listu seksualnih tehnika: pokušajte da delikatno grickate ili poližete njihove uši dok se približavaju orgazmu, dok šapućete nešto poput: ‘Da li ti se sviđa kada te dodirnem?’

1 / 6 Foto: Profimedia

Somatski seksualni trener Stela Ana Sonenbaum predlaže da im se „nežno duva u uši“ za ultra-intimnu reakciju.

Savet za seks broj 3: Probajte prljave razgovore

Ako želite da probate nešto novo, šta mislite o tome da se bacite na prljave priče? „Erotika i pornografija su sjajni izvori inspiracije za primere prljavog govora, kao i da otkrijete kakva vas vrsta prljavog govora uzbuđuje“, kaže Silva Neves, akreditovani ppsihoterapeut za odnose, prenosi Womenshealthmag.

(Espreso / Womenshealthmag)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.