NEVEROVATAN HOROSKOP ZA 29. SEPTEMBAR: 1 znak ovaj dan nikada neće zaboraviti, ZVEZDE NE ŠTEDE!
Horoskop, Foto: Profimedia

SPREMITE SE

NEVEROVATAN HOROSKOP ZA 29. SEPTEMBAR: 1 znak ovaj dan nikada neće zaboraviti, ZVEZDE NE ŠTEDE!

Pročitajte dnevni horoskop za 29. septembar 2022. godine!

Objavljeno:

Dnevni horoskop za 29. septembar 2022, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 29. septembar 2022. godine vam predviđa promenu čiji će inicijator da bude vaš partner. Možda razmišljate da započnete zajednički biznis, a danas je idealan dan za preduzimanje prvih koraka. Vaše nezadovoljstvo poslom nestaje, imate maksimalnu podršku od partnera.

BIK

Poslovno okruženje vas čini pomalo nervoznim, nesuglasice mogu da vam stvore napetost i tenziju. Oslonite se na najbližeg saradnika, značiće vam njegova pomoć. Jedna starija osoba je "bacila oko" na vas, ali kako kažu, ljubav godine ne broji!

BLIZANCI

Danas se posebno čuvajte ljudi koji se bave istim poslom kao i vi. Ne odajte svoje ideje, lako možete da zažalite zbog toga. Obradovaće vas novčani dobitak, a to je idealna prilika da napravite jedno iznenađenje partneru u znak zahvalnosti!

RAK

Nesuglasice u porodici se nakupljaju, a danas ste na ivici da puknete. Spremite se za konflikt sa starijom ženskom osobom, ali potrudite se da izbegnete nagle reakcije. Ova situacija se odražava i na vaš odnos sa partnerom, komunikacija je ključ uspeha.

LAV

Red je da se pozabavite poslovima iz prošlosti koje već duže vreme odlažete. Prionite na posao jer je moguće da će vas danas sačekati vest o neplaniranim troškovima. Danas nikako ne potpisujte važne ugovore! Čeka vas jedno novo poznanstvo, oduševiće vas harizma ove osobe.

DEVICA

Dnevni horoskop za 29. septembar 2022. godine vam predviđa uspeh na poslovnom planu! Možete očekivati finansijski ili napredak u vidu pozicije, a na vama je da proslavite sa svojim prijateljima. Provedite se večeras kako treba i uživajte u flertovanju sa suprotnim polom!

VAGA

Vodite računa kome se poveravate. Neko vam radi iza leđa i nije iskren prema vama, a to vas može poremetiti kada su vaši planovi u pitanju. Moguće je da ćete danas doživeti veliko razočaranje, ali ne očajavajte - znaćete ko su vam pravi prijatelji!

ŠKORPIJA

Vaši rezultati su i te kako hvaljeni, ali to i ne znate. Nastavite da se trudite i obavljajte posao što bolje možete, na korak ste od ostvarenja cilja! Prija vam pažnja koju dobijate od osoba suprotnog posla, ali čini se da je nova ljubav na pomolu, i to sa nekim iz inostranstva.

STRELAC

Stalno ste u nezivesnosti, iščekivanju i razmišljanju, a to vas opterećuje. Potrudite se da ne razmišljate previše, željene vesti idu u vašu korist. Foksuirajte se na privatnu situaciju, odnos sa partnerom nije na zavidnom nivou. Da li stvarno želite kraj?

JARAC

Dnevni horoskop je u znaku novca, sve se vrti oko novih ponuda i saradnji. Jedna od njih dolazi od osobe koju ste upoznali preko prijatelja, a tiče se inostranstva. Dobro razmislite da li ste spremni na odricanja radi materijalne koristi. Kontakt sa osobom iz prošlosti je zagarantovan, očekujte poruku ili poziv od bivše ljubavi.

VODOLIJA

Ne dozvolite da okolina utiče na vaše današnje odluke. Vaša intuicija je nepogrešiva i ako se vodite njome, danas ćete postići željeno. Fokusirajte se na privatan život, obratite pažnju na treću osobu koja se meša u vaš odnos sa partnerom

RIBE

Dnevni horoskop za 29. septembar 2022. godine je u znaku zabrinutosti, ali ne brinite. Brojne obaveze vam stvaraju tenziju, ali vi izgledate kao da najbolje radite pod pritiskom. Čuvajte se osobe suprotnog pola koja je nedavno uplovila u vaš život. Možda nije iskrena prema vama, pametno odigrajte.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.