OVO SVE ŽENE MORAJU URADITI POSLE SE*SA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

otrkivamo

OVO SVE ŽENE MORAJU URADITI POSLE SE*SA!

Seks je čin tokom kojeg telo prolazi kroz brojne promene.

Objavljeno:

Seks je individualan i vrlo intiman čin. Iako svi imamo različite potrebe, ali stručnjaci se slažu da nakon vođenja ljubavi sve žene bi trebalo da urade jednu stvar.

Seks je čin tokom kojeg telo prolazi kroz brojne promene. Iako svako od nas ima različite želje i potrebe telo kod skoro svih reaguje na vrlo sličan način.

Jedna od tih reakcija je i potreba za mokrenjem nakon seksa. Ona kod nekih može biti vrlo snažna i trenutna, dok se kod drugih žena pojavi nakon nekoliko minuta. Tu potrebu nikako ne bi trebalo ignorisati

Zašto nam se mokri nakon seksa?

Prepone, Noge, Mokrenje, Vagina, Žena, Butine
foto: Profimedia

Naše telo je vrlo sofisticirana mašina čija je uloga da nas maksimalno zaštiti od potencijalnih opasnosti koje vrebaju u našoj okolini.

Jedna od tih opasnosti krije se u bakterijama. Naime, tokom seksualnog odnosa telo je izloženo brojnim bakterijama koje se mogu “sakriti“ na mestima na kojima ih nikako ne želimo.

„Tokom seksualnog odnosa bakterije se kroz mokraćnu cev šire prema bešici, što kod žena može dovesti do akutne upale urinarnog trakta. Uriniranjem nakon seksa zapravo ‘čistimo’, odnosno ispiramo urinarni kanal od bakterija’ ističe doktor Neven Kapun, specijalista urologije za Zadovolju.hr.

Upravo zbog toga, ako osetite snažnu potrebu za mokrenjem nakon seksa, odložite maženje za nekoliko minuta i poslušajte svoje telo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.