NIJE VIŠE MOGAO! Brat Novaka Đokovića borio se sa BOLEŠĆU, SVE SAKRILI OD JAVNOSTI (FOTO)
Foto: Printscreen

otkrivamo

NIJE VIŠE MOGAO! Brat Novaka Đokovića borio se sa BOLEŠĆU, SVE SAKRILI OD JAVNOSTI (FOTO)

O životu ovog vrlo povučenog mladića se veoma malo zna, jer već nekoliko godina živi u Marbelji u Španiji

Objavljeno: 09:07h

Marko (29), srednji sin Srđana i Dijane Đoković, pojavio se u javnosti na venčanju svog mlađeg brata, posle dužeg vremena. Zapravo, o životu ovog vrlo povučenog mladića se veoma malo zna, jer već nekoliko godina živi u Marbelji u Španiji. Odluku o preseljenu doneo je zbog toga što više nije mogao da bude pod budnim okom medija, kao ni da živi u Novakovoj senci.

– Sve ću uraditi da se Marko vrati u Srbiju. To mi je rak-rana što živi u Španiji. Nije podnosio to što je Novakov brat. Gde god da se pojavi, svi bi ga saletali i pitali za Novaka, a on je govorio da ga puste na miru, da je on Marko. Zato je otišao. Na leto završavamo veliku kuću nadomak Rume, nadam se da ću ga tako privući da dođe – rekao je nedavno Srđan Đoković, koji ne može da se pomiri sa činjenicom što Marko živi daleko od porodice.

Međutim, Marko je pronašao svoj mir u Španiji, jer ga tamo niko nije poredio sa Novakom i njegovim uspesima, nakon duge borbe sa depresijom. Tu bitku je dobio zahvaljujući guruu Pepeu Imazu, koji je kasnije postao i važna uzdanica u timu najboljeg svetskog tenisera. Osim toga, pronašao je i svoju veliku ljubav.

Naime, Novak je upoznao Imazu preko svog brata, a prema njemu je odmah osetio veliku zahvalnost, jer je uspeo Marka da izvuče iz opasnih kandži depresije i teškog emotivnog stanja. Ali, i sam se zainteresovao za predavanja ovovg gurua. Iz tog razloga je često i odlazio u Marbelju sa svojom suprugom Jelenom, koja je, takođe, oduševljena njegovim metodama.

– Marko je bio je u haotičnom stanju. Radili smo mnogo na tome da se popravi. Kada je Novak to saznao, zahvalio mi se i počeli smo da sarađujemo. Bili smo u Dubaiju, Monte Karlu, Marbelji – pričao je Imaz u intevrjuu za „La Riohu“ .

Marko Đoković je potpuno promenio pogled na svet i život, a upravo u intevrjuu za „Espanjol“ tokom turnira u Madridu govorio je o ljubavi i radu na sebi.

– To je jedna filozofija života. Sa 20 godina sam bio u depresiji, a onda sam upoznao Imaza u Marbelji. Pomogao mi je mnogo, počeo sam da radim na sebi. Ljubav i mir, zapravo, znači voleti sebe kako bi mogao da voliš druge ljude. To je ono što i Novak sada oseća - istakao je Marko.

Osim toga, u Španiji uživa u stabilnoj vezi sa brazilskom dizajnerkom Leti Tesari, koju je zaljubljeno gledao i tokom venčanja njegovog brata Đorđa Đokovića i voditelje Saške Veselinov.

Na sklapanju crkvenog braka, Đorđa,najmlađeg bratg Novaka Đokovića, i njegova izabranica Saške Veselinović prisustvovali su samo najuži članovi porodica Đoković i Veselinov. A, svi oni nisu krili radost zbog Saške i Đorđa, koji će se uskoro ostvariti i kao roditelji. Među njima, naravno bio je pomenuti Marko Đoković koji inače važi za jednog od povučenijih članova porodice.

Marko, brat Đorđa Đokovića danas je osvanuo na grupnoj fotografiji ispred crkve, a radoznalo oko fotoaparata zabeležio je i trenutak kada je zaljubljeno gledao u svoju izabranicu Letisiju. Marko, inače, nije ljubitelj javnog pojavljivanja, pa je nekoliko fotografija na kojima je osvanuo, pravo iznenađenje i osveženje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.