U OVOJ POZI ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI OD ZADOVOLJSTVA: Žene su u GLAVNOJ ULOZI, isprobajte ODMAH
Odnos, Foto: Profimedia

AKCIJANJE

U OVOJ POZI ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI OD ZADOVOLJSTVA: Žene su u GLAVNOJ ULOZI, isprobajte ODMAH

Za razliku od nekih drugih poza koje se oslanjaju na fizičku snagu muškarca, u ovom slučaju su žene te koje bi trebalo da budu fizički spremne i izdržljive

Objavljeno:

Strasti u spavaćoj sobi valja začiniti i malo drugačijim pozama, odnosno onim koje zahtevaju nešto više truda, smatraju stručnjaci.

Za razliku od nekih drugih poza koje se oslanjaju na fizičku snagu muškarca, u ovom slučaju su žene te koje bi trebalo da budu fizički spremne i izdržljive.

1 / 6 Foto: Profimedia

Poza kolica upravo se oslanja na to koliko vaša “nežnija” polovina ima jake ruke. Naravno da će i ovde, muška uloga biti izuzetno bitna. Nagrada su upravo snažniji orgazmi nego u nekim drugim pozama, naravno, ako je verovati onima koji su probali.

Seks
foto: Profimedia

Najlakši način da ovo pokušate je tako što ćete se spusiti na sve četiri. Nakon toga, partner treba da vas snažno uhvati za noge, odnosno kukove, blago ih raširi i penetrira u vas dok se oslanjate na rukama kao da vežbate stoj.

Potrebno je malo vremena i vežbe da biste se usaglasili ali, nakon što nađete najbolji položaj za ovako nešto, garantuje se obostrani užitak.

(Espreso / Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.