IMALA JE BRUTALAN SE*S U TROJCI: Nije mogla da STANE dok su JOJ RADILI OVO
Odnos, Foto: Profimedia

HAOLS

IMALA JE BRUTALAN SE*S U TROJCI: Nije mogla da STANE dok su JOJ RADILI OVO

Ona je otišla na univerzitet kako bih studirala umetnost, a on je ostao u njihovom rodnom gradu radeći za porodičnu firmu s nekretninama

Objavljeno: 21:13h

–Moj bivši dečko i ja obnovili smo našu vezu za jednu strastvenu noć, ali to je uključivalo i njegovu novu devojku. Bili smo zajedno tri godine i imali smo burnu vezu. Oboje smo vatreni i imali bismo velike svađe, ali seks je uvek bio odličan. Razdvojili smo se jer iako je fizička strana naše veze bila uzbudljiva, žejeli smo različite stvari – napisala je jedna devojka za The Sun.

1 / 9 Foto: Profimedia

Ona je otišla na univerzitet kako bih studirala umetnost, a on je ostao u njihovom rodnom gradu radeći za porodičnu firmu s nekretninama. Ostali su u kontaktu preko društvenih mreža. Ipak, kad je videla da je upoznao nekog novog, malo ju je zabolelo srce. Njena grupa prijatelja i ona imali su karte za veliki lokalni festival i znala je da će on verovatno biti tamo.

Seks
foto: Profimedia

– Naravno, naleteli smo jedno na drugo, a on je bio sa svojom devojkom. Osećala sam se posramljena, pogotovo jer je njegova devojka bila stalno oko njega, ali kako je poznavao moje prijatelje, odlučili smo da zajedno odemo na piće. Kako je poslepodne odmicalo, zatekla sam se kako plešem s njegovom novom devojkom i zabavljam se. Na kraju noći moji prijatelji su se vratili u naš šator, ali me je jevojka pozvala da se vratim u njihov na malo zabave. Čim smo stigli tamo, svi smo se skinuli i počeli istraživati ​​jedni druge. Bilo je neverovatno ponovno seksati s njim i uključiti nju – nastavila je.

Seks
foto: Profimedia

Otišla je sledećeg jutra osećajući se kao da je provela vreme s nekim zaista posebnim i nije razmišljala o svom bivšem dečku. Njen bivši ju je ponovno kontaktirao i pitao je želi li ponoviti seks s njim. Ona je htela da ima seks, ali ne s njim, već samo s njegovom devojkom i sada se pita treba li joj se javiti i priznati kako se oseća.

– Uživali ste u zabavnoj noći s ovom ženom i svojim bivšim dečkom koji vas je potpuno iznenadio. Prepuni ste divljenja prema njoj, ali zapamtite da je zapravo ne poznajete. Uštedite puno više zbunjenosti i uzrujanosti izbegavanjem daljnjeg seksa u troje sa svojim bivšim i njegovom novom devojkom. Dok seks u troje nekima može uspeti, posebno kada su dogovorene jasne granice, problemi se pojavljuju kada se umešaju emocije – odgovorila joj je Deidre.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.